وضعیت سلف دانشگاه صنعتی بیرجند با حضور رئیس دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت
کد خبر: ۷۶۴۱۰۰
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۵ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
با هدف بهبود کیفیت غذای دانشجویی؛
رئیس دانشگاه صنعتی بیرجند به همراه مدیر دانشجویی با حضور در سلف دانشجویی، از نزدیک در جریان وضعیت سلف سرویس دانشگاه و نحوه توزیع غذای دانشجویان قرار گرفت.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
  • خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
  • لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
  • توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
گزیده اخبار
پرطرفدارترین عناوین
آخرین اخبار