آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۵۵۱۷
دانشجوئیت |

جملات رهبر انقلاب که پس از توئیت دیشب ترامپ خواندنی‌تر شد

موضوع سایه جنگ این روز‌ها بر سر زبان هاست و بسیاری به آن واکنش نشان داده اند. برخی آن را ابزاری برای کاسبی خود کرده و برخی هم به بازنشر مواضع قدرتمندانه رهبر انقلاب در این خصوص پرداختند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، موضوع سایه جنگ این روزها بر سر زبان هاست و بسیاری به آن واکنش نشان داده اند. برخی آن را ابزاری برای کاسبی خود کرده و برخی هم به بازنشر مواضع قدرتمندانه رهبر انقلاب در این خصوص پرداختند.

در همین راستا دیروز ترامپ رئیس جمهور آمریکا پس از مطرح شدن موضوعی در خصوص حمله راکتی به منطقه سبز بغداد و نزدیکی سفارت آمریکا در توئیتی به تهدید ایران پرداخت و گفت، اگر ایران قصد جنگ دارد، رسما کارش تمام است.

 

جملات رهبر انقلاب که پس از توئیت دیشب ترامپ خواندنی‌تر شد

 

در ادامه اما مصاحبه ترامپ با فاکس نیوز موضعی با چرخش 180 درجه به نمایش گذاشت و ترامپ بازی سایه جنگ را رسما تمام کرد و با بیان اینکه من کسی نیستم که وارد جنگ شوم گفت: من به دنبال جنگ با ایران نیستم، اما ما همچنین نمی‌خواهیم ایران سلاح هسته‌ای داشته باشد.

 

جواد نیکی ملکی از فعالان فضای مجازی در این خصوص نوشت، بعد از توییت دیشب ترامپ و غلط خوردم گفتن بعدیش درمصاحبه با فاکس نیوز این جملات #رهبرانقلاب خواندنی‌تر شده:
۱. ببینید چقدر دستگاه محاسباتی دشمن دچار اشتباه است…
۲. دولت کنونی آمریکا احتیاج دارد به اینکه هارت وهورت کند
۳. قدرت واقعی آن‌ها به قدر هیاهویی که میکنند نیست؛ خیلی کمتراست

 

جملات رهبر انقلاب که پس از توئیت دیشب ترامپ خواندنی‌تر شد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار