بسیج دانشجویی دانشگاه یاسوج از مدیرکل مدیریت بحران استان برای حضور در جمع دانشجویان دعوت کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۶۵۵۸
طی نامه‌ای؛

بسیج دانشجویی دانشگاه یاسوج از مدیرکل مدیریت بحران استان برای حضور در جمع دانشجویان دعوت کرد

بسیج دانشجویی دانشگاه یاسوج طی نامه‌ای از معاون عمرانی استاندار و مدیرکل مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد در خصوص اقدامات صورت گرفته در مناطق سیل‌زده استان برای حضور در دانشگاه دعوت کرد.

بسیج دانشجویی دانشگاه یاسوج از مدیرکل مدیریت بحران استان برای حضور در جمع دانشجویان دعوت کرد

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه یاسوج، طی نامه‌ای از عزیز فیلی معاون عمرانی استاندار و محمدی‌تبار مدیرکل مدیریت بحران استان کهگیلویه و بویر احمددر خصوص اقدامات صورت گرفته در مناطق سیل زده استان دعوت کرد.

متن نامه به شرح زیر است:

بارش‌های سیل آسای استان کهگیلویه و بویراحمد باعث خسرات به برخی از مناطق استان مخصوصا آسیب شدید به دهستان زیلایی از توابع بخش مارگون شهرستان بویراحمد شد.

حال با گذشت ۲ ماه از سیل، دانشجویان دانشگاه دولتی یاسوج از عزیز فیلی، معاون عمرانی استاندار و محمدی‌تبار مدیرکل مدیریت بحران استان دعوت به عمل آورده اند تا در خصوص اقدامات صورت گرفت در این ۲ ماه و همچنین برنامه‌های آتی برای کمک به مردم این منطقه را در جمع دانشجویی به گوش عموم برسانند.
 
 
بسیج دانشجویی دانشگاه یاسوج از مدیرکل مدیریت بحران استان برای حضور در این دانشگاه دعوت کرد
پربازدیدترین آخرین اخبار