مدیر کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه گیلان گفت: اساتید نقش بسزایی در مهارتافزایی و توانمندسازی دانشجویان دارند و روند رو به رشد تعامل در ارتقای سطح آموزش دانشجویان تاثیرگذار بوده است.
وحید متقی طلب، مدیر کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه گیلان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به محوریت مباحث کارآفرینی دانشگاه گیلان گفت: مدیریت کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه با هدف توسعه کارآفرینی و تلاش در جهت حرکت به سوی دانشگاه کارآفرین کار خود را آغاز و مصمم است با برخورداری از تجربه و توان علمی اعضای هیأت علمی و پتانسیل دانشجوئی، ساختار منعطف و فناوری کارآمد، بعنوان سرآمد در منطقه در زمینه آموزش، ترویج و مشاوره و پژوهش کارآفرینی فعالیت کند؛ به گونهای که دانش آموختگان دانشگاه گیلان کارآفرین بوده و در جهت توسعه فنآفرینی و اقتصاد دانش بنیان گام بردارد.
متقی طلب تصریح کرد: در حوزه ارتباط با جامعه به دنبال ایجاد یک رابطه دو طرفه بین جامعه و دانشگاه هستیم. به این معنا که بتوانیم مشکلات و معضلات صنعت را با زبان آکادمیک به دانشگاهیان انتقال دهیم تا بدین طریق راهکاری منسجم برای حل معضلات جاری جامعه حاصل شود و از طرف دیگراندیشه نوآورانه دانشگاه را به جامعه معرفی کنیم تا در افق و مسیر توسعه گام برداشته و به شکوفا شدن جامعهای که هر لحظه نیازهای آن باز تعریف میشود، یاری رسانیم.
مدیر کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه گیلان مهمترین ماموریتهای مدیریت کارآفرینی و ارتباط با جامعه را انجام تعاملات محیطی با سایر مراکز، مؤسسات تحقیقاتی، دانشگاهها و سازمانهای کارآفرین در سطح منطقه و ملی در جهت ترویج کارآفرینی و انجام مشاورههای راهبردی مدیریتی در زمینه ایجاد کسب و کار جدید، توسعه کسب و کارهای کوچک در سطح دانشگاه دانست.
وی با اشاره به پشتیبانی دانشگاه از بخش کارآفرینی وارتباط با جامعه خاطرنشان کرد: البته که تا ایده آل بنا به شرایط فاصله داریم، اما بدون اغراق باید اذعان داشت که حسن ظن و حمایتهای مطلوبی در اجرای امور از جانب دانشگاه شاهد هستیم بطوری که ساختار دانشگاه اعم از معاونتها و دانشکدهها و مدیران تعاملات و هم افزایی ارزشمندی را در اجرای برنامههای توسعهای و مهارتی و رویدادهای مختلف داشته و این نگرش مثبت و استراتژیک سیستم مدیریتی امکان بهرهبرداری از جایگاه و تأثیر گذاری دانشگاه گیلان را به عنوان یک دانشگاه برتر در منطقه و کشور تداعی میکند.
متقی طلب با اشاره به میزان و حجم قراردادهای پژوهشی منعقده در سال ۱۳۹۷ اظعار کرد: قراردادهای پژوهشی منعقده در سال ۱۳۹۷ مجموعا بالغ بر ۸۹ طرح پژوهشی ۷۹ مورد بخش دولتی و ۱۰ مورد بخش خصوصی بوده است که مبلغ کل قراردادها در حدود ۴ میلیارد تومان تحقق یافته است. در این تعداد قرارداد ۶۱ نفر اعضای هیات علمی دانشگاه به عنوان مجری طرح توسط ۴۲ سازمان، دستگاه و شرکت ۳۳ دستگاه دولتی و ۹ شرکت خصوصی حمایت کننده مانند: ورزش و جوانان ۱۴ طرح، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ۱۰ طرح، بهزیستی ۶ طرح اداره زندانها و اقدامات تامینی (۵ طرح) به لحاظ شاخص تعداد قرارداد و البته سازمان مدیریت و برنامه ریزی، پژوهشگاه نیرو و استانداری از نظر شاخص حجم مبلغ قرارداد مشارکت داشته اند.
مدیر کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه گیلان با اشاره به میزان مشارکت و ارتباط اساتید و دانشجویان با حوزه کارآفرینی تاکید کرد: با ملاحظه آنچه تاکنون ارائه شد و آماری که اشاره شد میتوان دریافت که میزان ارتباط و تعامل دانشجویان و اساتید در چه شرایطی بوده است. حال اینکه مطابق برنامه ریزیهای صورت گرفته و انتخاب دوره و کارگاههایی که بر اساس نیازسنجی بازار و صنعت شاهد ارتباط بیش از پیش دانشجویان و البته اساتید هستیم.
وی در ادامه گفت: اساتید ما بعنوان مدرس دورهها نقش بسزایی در مهارت افزایی و توانمندسازی دانشجویان دارند و جای بسی خوشحالی است که این روند رو به رشد تعامل در ارتقای سطح آموزش دانشجویان تاثیرگذار بوده است.