آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۰۴۰۸
مردوخی در گفتگو با دانشجو:

دانشجویان دانشگاه کردستان در المپیاد ورزش‌های همگانی حضور پیدا می‌کنند

معاون اداره تربیت بدنی دانشگاه کردستان گفت: دانشجویان دختر و پسر دانشگاه کردستان در المپیاد ورزش‌های همگانی که تیر و مرداد برگزار می‌شود، حضور پیدا می‌کنند.

ناهید مردوخی، معاون اداره تربیت بدنی دانشگاه کردستان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص مسابقات ورزشی پیش روی دانشجویان این دانشگاه گفت: با توجه به اینکه المپیاد ورزش‌های همگانی تیر و مرداد برای دانشجویان دختر و پسر برگزار می‌شود، تمرین‌های دانشجویان را شروع کردیم و بعد از اتمام امتحانات، اردوی تمرینی برای دانشجویان در دانشگاه کردستان برگزار می‌شود.

مردوخی افزود: در این دوره از مسابقات، دانشجویان در رشته‌هایی همچون بسکتبال سه نفره، والیبال چهار نفره و فوتبال و دارت با هم به رقابت می‌پردازند.

معاون اداره تربیت بدنی دانشگاه کردستان اظهار کرد: حداقل تعداد شرکت کنندگان دانشگاه کردستان در این دوره از مسابقات ۶۰ نفر است و این مسابقات به صورت کاملا رایگان برگزار می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار