
کد خبر:۷۷۰۹۲۵
خبری مبنی بر خودکشی «داوری» به پلیس اعلام نشده است
رئیس مرکز اطلاعرسانی پلیس پایتخت گفت: تا این لحظه هیچ خبری مبنی بر خودکشی عبدالرضا داوری، به پلیس پایتخت اعلام نشده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرگرد علی صباحی رئیس مرکز اطلاعرسانی پلیس پایتخت در واکنش به انتشار خبری مبنی بر خودکشی عبدالرضا داوری در فضای مجازی، اظهار داشت: تا این لحظه هیچ خبری در این خصوص به پلیس پایتخت اعلام نشده است.
گفتنی است از ساعتی پیش شایعهای در فضای مجازی منتشر شد مبنی بر اینکه عبدالرضا داوری مشاور رسانهای دولت احمدینژاد بر اثر خودکشی، فوت شده است.
گفتنی است از ساعتی پیش شایعهای در فضای مجازی منتشر شد مبنی بر اینکه عبدالرضا داوری مشاور رسانهای دولت احمدینژاد بر اثر خودکشی، فوت شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.