وزارت آموزش عالی آفریقای جنوبی و دانشگاه شریف بر افزایش همکاری تاکید کردند
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۱۴۱۱
با هدف افزایش همکاری؛

وزارت آموزش عالی آفریقای جنوبی و دانشگاه شریف بر افزایش همکاری تاکید کردند

معاون بین‌الملل وزارت آموزش عالی آفریقای جنوبی با هدف افزایش همکاری‌های آموزشی و پژوهشی از دانشگاه صنعتی شریف بازدید کرد.

وزارت آموزش عالی آفریقای جنوبی و دانشگاه شریف بر افزایش همکاری تاکید کردند

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در روز یکشنبه ۲۶ خرداد ماه، قالب جوپی، معاون بین الملل وزارت آموزش عالی آفریقای جنوبی در رأس هیئتی عالی‌ رتبه از وزارت مذکور و سفارت آفریقای جنوبی در تهران از دانشگاه صنعتی شریف بازدید کرد، رشتچیان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، سیم‌ چی، مدیر امور بین‌الملل، هرمزی‌ نژاد، مدیر امور پژوهشی، جاهد، مدیر دانشجویان بین‌الملل، عسکری، استاد دانشکده مواد و نماینده سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) به میزبانی این هیئت پرداختند.
 
پس از معرفی دانشگاه صنعتی شریف و دستاورد‌های آن توسط سیم‌ چی، طرفین به مذاکره در خصوص گسترش همکاری‌ها پرداختند. پروژه‌های مشترک در حوزه‌های مورد علاقه طرفین از جمله صنایع معدنی و نانوتکنولوژی از محور‌های مذاکره میان طرفین بود. در زمینه صنایع معدنی مقرر شد طرف آفریقایی موسسه یا موسسات هدف را در آفریقا شناسایی و به دانشگاه صنعتی شریف معرفی کند.
 
برنامه‌های جا به‌ جایی اساتید و دانشجویان میان دانشگاه شریف و دانشگاه‌های برجسته آفریقای جنوبی نیز از دیگر موارد مورد علاقه طرفین در این جلسه بود. پس از این جلسه این هیئت بازدیدی از مجتمع خدمات فناوری دانشگاه داشتند و از نزدیک با دفاتر موجود در این مرکز و خدمات ارائه شده آن‌ها آشنا شدند.
 
گفتنی است، دانشگاه صنعتی شریف هم‌ اکنون تعدادی همکاری پژوهشی فعال با مراکز پژوهشی آفریقای جنوبی به خصوص در حوزه نانوتکنولوژی دارد.
پربازدیدترین آخرین اخبار