آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۲۴۱۴
رئیس دانشگاه اصفهان در دیدار با معاون دانشگاه شیامن چین؛

دیپلماسی علمی منجر به تقویت روابط سیاسی و تجاری بین کشور‌ها می‌شود

رئیس دانشگاه اصفهان در دیدار با پروفسور یانگ معاون دانشگاه شیامن چین گفت: دیپلماسی علمی منجر به تقویت روابط سیاسی، اقتصادی و تجاری بین کشور‌ها می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشگاه به نقل از دانشگاه اصفهان، رئیس دانشگاه اصفهان در دیدار با پروفسور یانگ معاون دانشگاه شیامن چین بر تحکیم روابط کشور‌ها مبتنی بر دیپلماسی علمی تاکید کرد.
 
هوشنگ طالبی در این دیدار اظهار داشت: دیپلماسی علمی منجر به تقویت روابط سیاسی، اقتصادی و تجاری بین کشور‌ها می‌شود.
 
رئیس دانشگاه اصفهان در ادامه افزود: چین پرجمعیت‌ترین کشور جهان و زادگاه یکی از قدیمی‌ترین تمدن‌های بشری است که بر اساس تخمین بسیاری از اقتصاددانان، حجم اقتصادی آن طی ۱۰ تا ۲۰ سال آینده از ایالات متحده آمریکا پیشی خواهد گرفت.

وی گفت: فاکتور زبان در تحکیم روابط بین‌المللی بسیار حائز اهمنیت است و در این راستا هر دو کشور ناگزیر به توسعه زبان متقابل هستند.

طالبی همچنین با ارائه دو پیشنهاد بر تحکیم روابط دیپلماسی علمی دوکشور تاکید کرد و گفت: ایجاد دفتر مشترک کنفسیوس در دو دانشگاه اصفهان و شیامن بسیار حائز اهمیت است و در این زمینه دانشگاه اصفهان ظرفیت‌های لازم برای همکاری فی مابین را دارا می‌باشد.

رئیس دانشگاه اصفهان بیان کرد:همچنین اعزام دانشجویان زبان چینی در قالب فرصت‌های مطالعاتی سه ماهه را نیز پیشنهاد و برای پذیرش دانشجویان چینی در راستای آموش زبان فارسی اعلام آمادگی کرد.

وی در ادامه افزود: ما در سایر زمینه‌های تحقیقاتی به‌خصوص در حوزه‌های فنی و مهندسی و علوم پایه در سطح جهانی بسیار قوی هستیم و آمادگی همکاری با دانشگاه‌های چین را نیز داریم.

رئیس دانشگاه اصفهان همچنین ضمن اشاره به راه‌اندازی دوره‌های فوق لیسانس آموزش زبان چینی در قالب برنامه ۱+۱ و برنامه مشترک کارشناسی ۳+۱، تقویت زبان فارسی در دانشگاه شیامن، خواستار همکاری‌های دو جانبه در همه رشته‌ها به‌خصوص آمار، ریاضی، رشته‌های فنی و مهندسی و سایر رشته‌های علوم پایه و علوم انسانی شد.
 
 طالبی در ادامه بر تسهیل و ایجاد امکانات در زمینه‌های تحصیلی دانشجویان ایرانی در دانشگاه‌های چین و برعکس تاکید کرد.

پروفسور یانگ معاون دانشگاه شیامن نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه اصفهان، کلیدی‌ترین وظیفه در این سفر را تعمیق روابط و همکاری‌های متقابل دانست و افزود: ما مباحث خوبی را امروز با همکاران شما داشتیم.

پروفسور یانگ معاون تاکید کرد: علیرغم تحریم‌های امریکا ثبات در ایران وجود دارد و انتشارات مشترک و پروژه‌های مشترک امکان‌پذیر است و دو دانشگاه می‌توانند اطلاعات خود را مبادله نمایند.

معاون دانشگاه شیامن قول مساعد داد  که موضوع بنیاد کنفوسیوس را پیگیری کند و برای اعزام مدرس چینی اگر از طریق بنیاد کنفوسیوس میسر نشد در چهارچوب همکاری اقدام به اعزام مدرس نمایند.

وی همچنین از پیشنهاد طالبی مبنی بر پذیرش دانشجویان و محققان دانشگاه اصفهان استقبال کرد و قول همکاری داد.

لازم به ذکر است؛ موسسه بنیاد کنفسیوس جزء اولین و قدیمی‌ترین موسساتی است که در زمینه اعزام دانشجو به خارج از کشور فعالیت خود را آغاز نموده و توانسته با ایجاد انگیزه و ترویج فرهنگ دانشگاهی گامی بزرگ در جهت ارتقای سطح تحصیلی بردارد و تعداد زیادی دانشجو به خارج از کشور اعزام نماید. بنیاد کنفسیوس، با یکصد وپنجاه کشور قرارداد همکاری دارد و پانصد وچهل مرکز آموزش زبان چینی در خارج از کشورفعال است و در بیش از هزار مدرسه و ۶۷۰۰ نقطه از جهان زبان وادبیات چینی آموزش داده می­‌شود و اکنون در جهان بیش از ۱۱ میلیون نفر در حال یادگیری زبان وادبیات چینی هستند. در سال ۲۰۰۸ نخستین مرکز کنفوسیوس در دانشگاه تهران افتتاح شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار