آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۵۵۰۵
همزمان با سالروز ولادت حضرت معصومه (س)؛

۲۵ هزار دختر انقلابی معنای «واعتصمو بحبل الله» را به رخ جهانیان کشیدند + فیلم و تصاویر

همزمان با روز دختر و سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و آغاز دهه کرامت ۲۵ هزار دختر انقلابی و بسیجی مشهدی بار دیگر با آرمان‌های انقلاب و نظام پیمان بستند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همزمان با سالروز ولادت اخت الرضا (ع) ۲۵ هزار دختر جوان و بسیجی مشهدی با حضور در ورزشگاه امام رضا (ع) به احترام دختر گرانقدر امام موسی کاظم (ع) و حضرت رضا (ع) یکصدا فریاد «یا رضا» و «یا فاطمه معصومه» سر دادند و بار دیگر با عهد خود با خداوند پیمان بستند.
 
۲۵ هزار دختر انقلابی و بسیجی معنای «واعتصمو بحبل الله» را به رخ جهانیان کشیدند

در این مراسم که با حضور خانواده شهدای مدافع حرم و شهدای هسته ای، شهیدان محرابی، زوار، داریوش رضایی‌نژاد و احمد تهرانی مقدم همراه بود تاج گلی بر سر دختران شهدا قرار داده شد.

در این مراسم الهام چرخنده بازیگر سابق سینما و تلویزیون که در چند سال اخیر رسم زینبی و فاطمی را در پیش گرفته است نیز حضور داشت.
 
کد ویدیو

او با در دست داشتن پرچم سه رنگ ایران وارد ورزشگاه شد و دور تا دور ورزشگاه راهپیمایی کرد و چند دختر محجبه نیز با در دست داشتن پرچم‌های رنگارنگ او را همراهی کردند و و ترانه سالار عقیلی نیز در فضا طنین‌انداز شد.
 
۲۵ هزار دختر انقلابی و بسیجی معنای «واعتصمو بحبل الله» را به رخ جهانیان کشیدند

چرخنده در این مراسم با بیان اینکه بعد از گذشت چند سال که دشمن سعی کرد ما اینجا نباشیم، گفت: روزی که رهبر به من گفتند تو دیگر الهام زهرایی هستی، گفتم از ما تا زهرا خیلی فاصله است، اما امروز در کنار شاه ایران این فقط من نیستم که چادری هستم بلکه امروز قریب به ۳۰ هزار نفر چادر می‌پوشند.

این بازیگر تلویزیون افزود: این جمعیتی که اینجا است ۳۰ هزار خانم «واعتصمو به حبل الله» را کاملا رقم زدند.

او از مردم خواست تا دست یکدیگر را بگیرند و با اشاره به قیام امام حسین (ع) و تداوم آن توسط حضرت زینب (س) گفت: انقلاب ما از زنان شروع شد.

چرخنده با بیان اینکه ما دختران ایرانی با حجاب به ورزشگاه آمدیم و بلند فریاد می‌زنیم حجاب را دوست داریم، ادامه داد: دشمنان انقلاب و اهل بیت نمی‌توانند بین ما تفرقه بیاندازد به همین دلیل به‌افتخار دختران کم حجاب دست بزنید.
 
۲۵ هزار دختر انقلابی و بسیجی معنای «واعتصمو بحبل الله» را به رخ جهانیان کشیدند

در ادامه برنامه حامد زمانی خواننده انقلابی قطعه «زیبایی عشق» را اجرا کرد که با استقبال گسترده حضار مواجهه شد.
 
کد ویدیو


این جشن بسیجی‌ها می‌تواند نشاط را به جامعه برگرداند


علیرضا رزم حسینی، استاندار خراسان رضوی نیز در ادامه این مراسم با بیان اینکه دختران امروز مادران آینده هستند، گفت: عفت اسلامی طرحی داوطلبانه است که باید با گفتمان نرم، تبلیغات مناسب و توسط خود بانوان ترویج شود.

استاندار خراسان رضوی افزود: این طرح سبب تشویق و حضور داوطلبانه و عالمانه دختران به سمت حجاب می‌شود.

رزم حسینی با بیان اینکه گسترش چنین جشن‌هایی با رعایت موازین شرعی به اعتلای فرهنگی و هنری استان کمک می‌کند، تاکید کرد: امیدوارم این کاری که بسیج آغاز کرده، شروعی باشد تا در همه عرصه‌ها بتوانیم دوباره نشاط لازم را به جامعه برگردانیم.

وی خاطرنشان کرد: ما ۹ هزار برنامه در سراسر استان در این ۱۰ روز پیش‌بینی کرده‌ایم که برنامه‌های خدماتی، آموزشی و به‌ویژه محتوایی را شامل می‌شود تا بتوانیم به‌درستی سیره عملی امام رضا (ع) و ائمه اطهار را در زندگی فردی و اجتماعی برنامه‌ریزی کنیم.

استاندار خراسان رضوی اظهار کرد: کمیته محتوایی این برنامه کار‌های خوبی را شروع کرده است که ما باید به‌سمت افزایش آن پیش برویم.

رزم حسینی افزود: کمیته ارزیابی نیز برای این برنامه پیش‌بینی شده تا نقاط ضعف و قوت را بعد از این ۱۰ روز جمع‌آوری کند.
 
۲۵ هزار دختر انقلابی و بسیجی معنای «واعتصمو بحبل الله» را به رخ جهانیان کشیدند

شهرام شکیبا و همسرش ستاره قطبی مجریان تلویزیون و فضه سادات حسینی گوینده خبر از دیگر مهمانان این مراسم بودند.
 
۲۵ هزار دختر انقلابی و بسیجی معنای «واعتصمو بحبل الله» را به رخ جهانیان کشیدند
 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار