مسابقه عكس «راهيان راه ناتمام» در لرستان برگزار ميشود
عزيز بابانژاد، دبير برگزاري اين مسابقه در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در خرم آباد، گفت: مسابقه عكس راهيان راه ناتمام در سه بخش عكاسي با دوربينهاي ديجيتال، آنالوگ و دوربين موبايل برگزار مي شود.
وي اظهار داشت: كليه دانشجويان جهادي علاقه مند به رشته عكاسي و عموم علاقه مندان مي توانند تا پايان مرداد ماه سال جاري آثار خود را به دبيرخانه اين مسابقه واقع در كانون شهيد توكل مصطفي زاده سازمان بسيج دانشجويي دانشگاههاي لرستان ارسال كنند.
بابانژاد هدف از برگزاري اين مسابقه را ثبت و به تصوير كشاندن محروميتهاي استان توسط دانشجويان و ساير علاقه مندان و ايجاد جذابيت در اردوهاي طرح هجرت(3) اعلام كرد و گفت: علاوه بر تجليل از سه اثر برتر، آثار برتر سه بخش اين مسابقه در نمايشگاه عكسي كه به همين منظور برپا مي شود به نمايش در خواهند آمد./انتهاي پيام/