آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۶۴۰۷
رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور:

طرح ولایت چله خودسازی و آمادگی افسران جوان جنگ نرم در عرصه‌های مختلف انقلاب است

رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور گفت: طرح ولایت چله خودسازی و آمادگی افسران جوان جنگ نرم برای نقش آفرینی موثر در عرصه‌های مختلف انقلاب اسلامی است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدجواد نیک روش، رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور عصر امروز در مراسم افتتاحیه بیست و چهارمین دوره طرح ولایت در حرم مطهر رضوی اظهار کرد: طرح ولایت نهال بابرکتی است که در زمین پاکیزه و مستعدد بسیج دانشجویی از سال‌ها پیش با زحمات ویژه آیت الله مصباح و با عنایت ویژه مقام معظم رهبری غرس شد و در این سال‌ها زمینه باور‌های تعداد زیادی از دانشجویان را فراهم کرد.

رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور افزود: طرح ولایت چله خودسازی و آمادگی افسران جوان جنگ نرم برای نقش آفرینی موثر در عرصه‌های مختلف انقلاب اسلامی است که امروز در طلیعه گام دوم انقلاب اسلامی شاهد برگزاری بزرگترین دوره تربیتی آموزشی دانشجویی به صورت متمرکز با حضور ۴ هزار و ۵۰۰ نفر از دانشجویان از سراسر کشور هستیم.

نیک روش بیان کرد: تک تک شما دانشجویان سفیرانی هستید که در جنگ نرم در برابر تهدیدات دشمنان با حضور موثر خود تهدیدات را خنثی خواهید کرد؛ حضوری که با محتوایی که توشه دانشجویان را پر خواهد کرد زمینه فتح خرمشهر‌ها را فراهم خواهد کرد.

وی ادامه داد: امیدواریم آموخته‌های این دوره با ایمان و عمل صالح تک تک فراگیران این طرح آمیخته شود و نویدبخش فردا‌های بهتر برای انقلاب با حضور این جوانان باشد.
 

تعبیر تاریخی رهبر انقلاب درباره طرح ولایت


حجت الاسلام صفدر الهی راد، رئیس مرکز آموزش اندیشه‌های بنیادین (مآب) نیز در ادامه این مراسم با تبریک ایام دهه کرامت، اظهار کرد: طرح ولایت امسال بالاترین طرح ولایت بیست و چهار سال گذشته است چرا که ۴۵۰۰ دانشجو از سراسر کشور در این دوره جمع شده اند.

رئیس مرکز آموزش اندیشه‌های بنیادین (مآب) با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی به تعبیر رهبر انقلاب و امام راحل انقلاب اسلامی را حرکتی تمدنی برای رسیدن به اسلام ناب معرفی کرده اند، افزود: در این مهم و به خصوص در گام دوم انقلاب اسلامی باید جایگاه ما به عنوان جوانان انقلابی مشخص باشد.

الهی راد با اشاره به اینکه امام راحل می‌فرمودند: «هرگز انسان بصیر و با دیانت نمی‌تواند قرآن و اسلام را در خطر ببیند و ساکت باشد» و افزود: امام راحل همچنین فرمودند: «امروز غنی‌ترین چیز‌ها در دنیا اسلام است».

وی یکی از آسیب‌های مهم در انقلاب را آسیب انحراف دانست و تاکید کرد: در طول تاریخ اسلام و انقلاب اسلامی جوانان مومن و پرشوری بودند که به انحراف کشیده شدند و اکنون باور‌ها و ارزش هایشان تغییر کرده است. بعضی از آن‌هایی که لانه جاسوسی را تسخیر کردند پس از آن از آمریکا عذرخواهی کردند.

رئیس مرکز آموزش اندیشه‌های بنیادین (مآب) با اشاره به فلسفه شکل گیری طرح ولایت که پایه گذار آن آیت الله مصباح یزدی بود، گفت: سال ۷۵ سردار رضایی فرمانده وقت سپاه پاسداران مساله‌ای را مطرح کرد که اون مساله منجر شد طرح ولایت طراحی شود. تهاجم فرهنگی که اواخر دهه ۷۰ انجام شد ترس این بود که جوانان بسیجی به انحراف کشیده شوند. آیت الله مصباح بار‌ها فرمود: در عمرم هیچ کاری بالاتر از طرح ولایت را سراغ ندارم. کسی که این مساله را بیشتر از همه درک کرد رهبر انقلاب بودند. تاکیدات و توصیه‌هایی که رهبر نسبت به این طرح داشتند بی نظیر است.

وی اشاره به بیانات رهبر انقلاب نسبت به طرح ولایت داشت و گفت: رهبر درباره این طرح فرمودند: «کار‌های خوب در کشور زیاد داریم، اما ویژگی این کار خوب اینست که بنیان سازی می‌کند و پایه‌های فکری را شکل می‌دهد. آنقدر خوب و سازنده است این طرح‌ها که هرچه برای آن سرمایه گذاری شود زیاد نیست».

الهی راد ادامه داد: رهبر سال گذشته در باره این طرح تعبیری تاریخی فرمودند: با این مضمون که «طرح ولایت فرصت بزرگی برای نظام بوده، هست و خواهد بود». تکلیف آینده ما را حضرت مشخص کردند. پایه‌های فکری ما را اساتید متخصص شکل می‌دهند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار