کد خبر:۷۷۹۶۲۹
سردار اشتری در جمع خبرنگاران مطرح کرد

کشف ۳۰۰ تن مواد مخدر طی ۴ ماهه امسال در سراسر کشور

فرمانده نیروی انتظامی گفت: طی ۴ ماهه امسال ۳۰۰ تن کشفیات مواد مخدر داشته ایم که ۱۰ تا ۱۵ درصد این کشفیات توسط سگ‌های موادیاب انجام شده است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار حسین اشتری در حاشیه بازدید از مرکز تربیت و عملیات سپکا (مرکز تربیت و آموزش سگ‌های مواد یاب پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا) در جمع خبرنگاران، گفت: یکی از اولویت‌های اصلی این مرکز، مبارزه و مقابله با مواد مخدر از طریق سگ‌های موادیاب است البته این سگ‌ها آموزش‌های لازم در خصوص کمک به مردم در بلایای طبیعی (زنده یاب و جسدیاب) را دیده اند.

وی به اقدامات مطلوب نیروی انتظامی در امر مقابله و مبارزه با موادمخدر اشاره و تصریح کرد: در ۴ ماهه نخست امسال ۳۰۰ تن مواد مخدر در سراسر کشور کشف شده که از این میزان، ۱۰ الی ۱۵ درصد این کشفیات توسط سگ‌های موادیاب انجام شده است.

فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه در مرکز آموزش و تربیت سگ‌های موادیاب پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا استاندارد‌های مطلوب رعایت شده، عنوان کرد: این مرکز در مقایسه با مراکز سایر کشور‌ها از امکانات پیشرفته‌ای برخوردار است.

عالی‌ترین مقام انتظامی کشور با بیان اینکه یکی از نگرانی‌های مردم موضوع "اعتیاد " است، عنوان کرد: پلیس خود را خدمتگزار مردم می‌داند و ما نیز با هر وسیله‌ای که مجاز باشیم با معضل موادمخدر مقابله و مبارزه می‌کنیم.

سردار اشتری به نقش تاثیر گذار مرکز سپکا در کشفیات موادمخدر اشاره و بیان کرد: افرادی که در این مراکز فعالیت می‌کنند با سختی‌های بسیاری روبه رو هستند؛ بنابراین بایستی تمامی امکانات را برای این عزیزان فراهم کنیم تا آن‌ها با روحیه جهادی به کار خود ادامه دهند.

وی عنوان کرد: پیش بینی کرده ایم تا ۳ سال آینده مکانی جدید را برای این مرکز احداث کنیم تا در ۲۰ سال آینده مشکلی برای نگهداری و آموزش سگ‌ها در این مراکز وجود نداشته باشد.

فرمانده نیروی انتظامی تصریح کرد: بحمدالله با همت همکاران امسال ۴۴۸ باند مواد مخدر شناسایی و با آن‌ها برخورد شده و امروز پلیس مواد مخدر با امکانات به روز و نیرو‌های باتجربه توفیقات مطلوبی را در کشف و مقابله با قاچافچیان مواد مخدر و خرده فروشان داشته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار