آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۱۵۶۵

تکذیب آتش سوزی قطار در خط ۳ متروی تهران

شایعه آتش سوزی قطار در خط ۳ متروی تهران تکذیب شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در پی انتشار خبر آتش سوزی در یکی از قطارهای مترو در ایستگاه نوبنیاد محسن محمدیان مدیر ارتباطات شرکت بهره برداری مترو این خبر را تکذیب کرد و گفت: علت توقف قطار مترو در ایستگاه نوبنیاد در ساعت ۲۰:۲۰ دیشب (سه شنبه ۸مردادماه ۹۸) به دلیل جرقه در کفشک قطار در ایستگاه نوبنیاد بود که باعث‌ ایجاد دود در محوطه ایستگاه شد.

وی افزود: برای ایمنی بیشتر؛ مسافران از قطار مورد نظر خارج شدند.

محمدیان تصریح کرد:هیچ گونه آتش سوزی رخ نداده است و این قطار از مدار خارج و قطار دیگری جایگزین آن شد و حرکت قطار ها به حالت عادی بازگشت.

مدیر ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه گفت: تردد قطارها تحت کنترل مرکزی است و موارد فنی پس از بررسی کارشناسی قابل شناسایی است.

وی خاطرنشان کرد: روزانه بیش از دو هزار اعزام انجام می شود و موارد جزئی قابلیت طرح و خبر سازی نیست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار