کد خبر:۷۸۱۸۰۸

کشف ۳۷ دستگاه استخراج ارز دیجیتال در نیشابور

جانشین فرماندهی انتظامی استان خراسان رضوی، از کشف ۳۷ دستگاه استخراج ارز دیجیتال (بیت کوین) در نیشابور خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ ابراهیم قربان‌زاده با اعلام این خبر اظهار داشت: در پی کسب خبری مبنی بر قاچاق و انبار دستگاه‌های تولید ارز دیجیتال در دو انبار در یکی از مناطق شهرستان نیشابور، پیگیری موضوع در دستور کار پلیس این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: ماموران انتظامی این شهرستان پس از بررسی و تایید صحت خبر و هماهنگی با مقام قضایی، به‌محل‌های موردنظر اعزام و در بازرسی از این دو انبار تعداد 37 دستگاه استخراج ارز دیجیتال قاچاق را کشف کردند.

جانشین فرماندهی انتظامی خراسان رضوی ادامه داد: در این زمینه دو متهم دستگیر و این افراد به مراجع قضایی به‌ منظور سیر مراحل قانونی معرفی شدند.

قربان‌زاده یادآور شد: ارزش محموله کشف شده توسط کارشناسان 7 میلیارد و 400 میلیون ریال برآورد شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار