آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۲۴۴۲
حبیب زاده شجاعی خبر داد

تعمیر و تجهیز ۵ خوابگاه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آغاز شد

سرپرست مدیریت امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از برنامه این دانشگاه برای بازسازی و تجهیز پنج خوابگاه دانشجویی در تابستان جاری خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، علی حبیب زاده شجاعی با اشاره به برنامه‌های تجهیز و بازسازی سرا‌های دانشجویی همزمان با شروع فصل تابستان گفت: برای بهبود شرایط رفاهی دانشجویان و بهسازی وضعیت ساختمان خوابگاه‌های دانشجویی روند عمرانی و بازسازی خوابگاه‌ها آغاز شده است.

وی به انجام اقدامات عمرانی برای رفع مشکلات زیرساختی در خوابگاه‌های سمیه، دانش و شهید آوینی اشاره کرد و گفت: بازسازی سرویس‌های بهداشتی، حمام‌ها، اتاق‌ها، درب‌ها و پنجره‌ها و کلیه مواردی که نیاز به اصلاح دارند در حال انجام است.

شجاعی افزود: در خوابگاه‌های سمیه، دانش و شهید آوینی عملیات دیوار پوشی و نقاشی دیوار‌ها در دستور کار قرار دارد.

سرپرست مدیریت امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: در خوابگاه‌های شهید موسوی و شهید بیگ محمدی نیز با توجه به عدم بازسازی در سال‌های اخیر اقدامات چشمگیری ایجادشده است، که در مراحل آتی به‌صورت اساسی بازسازی خواهند شد.

وی ادامه داد: ایجاد اتاق توزیع غذا، بازسازی سرویس‌های بهداشتی و حمام‌ها، جمع آوری دیوار‌های پیش‌ساخته و نقاشی از مهم‌ترین مواردی است که در خوابگاه شهید موسوی و شهید بیگ محمدی در حال اجرا است.

شجاعی با اشاره به اهمیت ارتقا خدمات به دانشجویان ساکن در خوابگاه‌ها خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما بر آن است که با شروع ترم تحصیلی جدید دانشجویان با اطمینان خاطر و آرامش بیشتری در خوابگاه‌ها اسکان داده شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار