آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۶۲۸۷
در آیین افتتاح ششمین جشنواره ملی پسته؛

محصولات و فرآورده‌های پسته دانشگاه آزاد دامغان رونمایی شد

در آیین افتتاح ششمین جشنواره ملی پسته از محصولات و فرآورده‌های مبتنی بر پسته مرکز تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان رونمایی شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،  آیین افتتاح ششمین جشنواره ملی پسته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برگزار شد.

قنبر لایی رئیس مرکز تحقیقات پسته دانشگاه آزاد اسلامی دامغان در حاشیه رونمایی از فرآورده‌های مبتنی بر پسته این واحد دانشگاهی گفت: ارزش افزوده پسته شاید در مسائل اقتصادی کاربرد اصولی‌تری داشته باشد، ولی این امر فقط یک رویکرد اقتصادی صرف نیست، بلکه مرکز تحقیقات پسته دانشگاه آزاد اسلامی دامغان در پی هدف مهمتری است. باید از خواص دارویی پسته، ارزش افزوده دارویی تأمین کرد که البته این تفکر می‌تواند زمینه‌های مالی را نیز تضمین کند.

وی به بخشی از تولیدات و ثبت تعدادی از اختراعات در این زمینه اشاره کرد و افزود: گونه‌های دارویی با فرآوری مدرن در قالب لوسیون، قرص، کپسول، شربت و تولید مکمل‌های دارویی به منظور پرهیز از عوارض دارو‌های شیمیایی، بخش مهمی از تولیدات این مرکز تحقیقاتی است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار