کد خبر:۷۸۶۶۰۷
استاندار قم:

خلاء ارتباط بین دستگاه‌های دولتی با دانشگاه‌ها یک آسیب جدی است

استاندار قم گفت: ارتباط مدیران دولتی با دانشگاه‌ها باید برقرار شود،از این رو به صورت عملیاتی پیگیر ارتباط دستگاه‌های دولتی با دانشگاه‌ها و استفاده از ظرفیت اساتید نخبه در کارگروه‌های تخصصی استانی هستم.

آماده/// خلاء ارتباط بین دستگاه‌های دولتی با دانشگاه‌ها یک آسیب جدی است

 

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بهرام سرمست در جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی ذیل دفتر ارتباط استانداری با دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان قم، که در سالن جلسات دانشگاه باقرالعلوم برگزار شد، طی سخنانی خلاء ارتباط بین دستگاه‌های دولتی با دانشگاه‌ها را یک آسیب جدی برشمرد و اظهار کرد: متاسفانه مدیران دانشگاهی و دولتی خود را بی نیاز از یکدیگر می‌دانند.

استاندار قم با بیان اینکه هرگونه سیاست گذاری بدون پشتوانه‌ی دانشگاهی ناقص خواهد ماند افزود: از این رو به صورت عملیاتی پیگیر ارتباط دستگاه‌های دولتی با دانشگاه‌ها و استفاده از ظرفیت اساتید نخبه در کارگروه‌های تخصصی استانی هستم.

وی با تاکید بر اینکه ارتباط بین استانداری و دانشگاه‌ها باید دوسویه باشد ادامه داد: نگاه ما حاکمیتی محض نیست، بلکه به دنبال استفاده از خرد جمعی، دانش اساتید و ذخیره دانایی دانشگاه‌های استان قم هستیم.

استاندار قم درگیر بودن مدیران دستگاه‌ها با مسائل اجرایی را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: به دنبال ایجاد اتاق فکری برای ارائه اطلاعات بروز و کارشناسی به مدیران اجرایی هستیم.

سرمست با اشاره به اهمیت نقش آفرینی دانشگاه‌های استان در حل معضلات اقتصادی، عمرانی و فرهنگی خاطرنشان کرد: هر یک از کارگروه‌های تخصصی ذیل دفتر ارتباط استانداری با دانشگاه‌ها می‌بایستی یک طرح را به صورت کارشناسانه مورد بررسی قرار داده و راهکار عملیاتی برای یکی از مشکلات اساسی استان قم ارائه دهند.

استاندار قم همچنین حوزه فرهنگ را دارای اهمیت ویژه در ام القرای جهان تشیع دانست و گفت: دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی زیادی در استان قم دارای ظرفیت‌های علمی لازم برای کار در این حوزه و ارائه راهکار‌های عملیاتی هستند.

وی در ادامه با بیان اینکه به مدیریت بخشنامه‌ای اعتقاد ندارم بیان کرد: معتقد به مشارکت حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها در تصمیم سازی‌ها هستیم و بایستی زیرساخت‌های تحقق این مهم را با تعامل و همکاری ایجاد کنیم.

استاندار قم در بخش پایانی سخنان خود با تاکید بر احصای مسائل زیرساختی در حوزه‌های مرتبط توسط مدیران دستگاه‌های اجرایی گفت: بایستی ضمن شناسایی نیازها، دانشگاه هدف نیز مشخص و از ظرفیت‌های علمی و تخصصی دانشگاه‌ها برای بررسی و ارائه راهکار کارشناسی اقدام شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار