کد خبر:۶۸۶۸۹۸
استاد حوزه و دانشگاه:

ماه رمضان فرصتی مناسب برای تقویت دین و معنویت در زندگی است

عضو هیات علمی جامعة الزهرا(س) گفت: ماه مبارک رمضان فرصتی مناسب برای تقویت دین و معنویت در زندگی است و در این ماه باید به خودشناسی و خداشناسی بپردازیم.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، معصومه ظهیری یکی از اساتید دانشگاه و حوزه گفت: بنا بر گفته پیامبر اسلام (ص) رمضان ماه رحمت الهی بر بندگان است و در این ماه ضیافت و مهمانی خدا محقق می‌شود.

ظهیری افزود: همه بندگان الهی و مومنان به این ضیافت بزرگ و با شکوه دعوت می‌شوند تا با کنترل نفس به عبادت و بندگی بپردازند.

معاون تربیتی فرهنگی جامعة الزهراء تصریح کرد: رمضان ماه مغفرت، تربیت نفس و فرصتی مهم در جهت احیای ارزش‌های دینی و اخلاقی در جامعه است.

وی خاطرنشان کرد: در این ماه، شیطان در بند است و تنها نفس انسان محرک می‌باشد از این رو باید با تزکیه نفس مسیر تعالی را بپیمائیم.

ظهیری بیان داشت: باید در این ماه پرفضیلت هر فردی برای خود برنامه ریزی کند تا زمینه رشد در خانواده و عبادت‌های دسته جمعی را فراهم آورد اگر چنین امری تحقق یافت تعالی خانواده بر اجتماع تاثیر می‌گذارد و جامعه‌ای متمدن از نظر انسانی و اخلاقی فراروی ما قرار خواهد گرفت.

مدیر کل امور بانوان استانداری قم همچنین یادآور شد: ماه مبارک رمضان فرصتی مناسب برای تقویت دین و معنویت در زندگی است.

وی اظهار داشت: در این ماه باید به خودشناسی و خداشناسی بپردازیم و خود را برای قرب الهی مهیا سازیم و با خلوص نیت در ارتقای مکارم اخلاقی در جامعه تلاش نمائیم.

ظهیری عنوان کرد: در ماه مبارک رمضان جان و روح تازه می‌گردد و انسان با توبه و استغفار، زندگی دوباره‌ای را آغاز می‌کند و با دستگیری از مستمندان و نیازمندان، بهره‌ای کافی از چنین ماه پربرکتی می‌برد.

این استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: خداوند در ضیافت رمضان، درب‌های بخشش و گذشت را بر روی انسان می‌گشاید و لذت ترک گناهان را به او می‌چشاند و بنده اش را غرق در الطاف بی منتهای خودمی سازد.

وی با تاکید بر استفاده از لحظه لحظه‌های این ماه بزرگ اظهار کرد: همچنین روزه‌داری انسان را به آرامش و سلامتی و تندرستی می‌رساند از این رو مومنان باید قدر این ماه پرفضیلت را بدانند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار