جديدترين فهرست مجلات داراي ضريب تاثير (IF) از 57 کشور اسلامي اعلام مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۷۴۱

جديدترين فهرست مجلات داراي ضريب تاثير (IF) از 57 کشور اسلامي اعلام مي‌شود

بر اساس اعلام مرکز منطقه‌اي اطلاع رساني علوم و فناوري، جديدترين فهرست مجلات داراي ضريب تاثير (IF) از 57 کشور اسلامي در نشست شوراي راهبري ISC چهارشنبه، 23 تير ارائه مي‌شود.

به گزارش گروه علمي «شبکه خبر دانشجو»، جديدترين فهرست مجلات داراي ضريب تاثير (IF) از 57 کشور اسلامي که چهارشنبه، 23 تير در نشست شوراي راهبري ISC ارائه مي شود، پس از تصويب توسط معاون پژوهشي و فناوري وزارت علوم به دانشگاه ها و سازمان هاي تحقيقاتي ابلاغ خواهد شد.

بنا بر اين گزارش، اين نشريات شامل نشريات معتبر فارسي، عربي و انگليسي است.

بر اساس اين گزارش، در نشست شوراي راهبري ISC، استاندارد OAI که متخصصان علوم و مهندسي کامپيوتر در مرکز منطقه اي اطلاع رساني علوم و فناوري تدوين کرده و از آن براي مبادله اطلاعات بين ISC و Scopus استفاده مي شود نيز بررسي خواهد شد.

همچنين  آگاهي رساني در مورد رتبه بندي دانشگاه ها و موسسات پژوهشي ايران که به تازگي توسط پايگاه استنادي علوم جهان اسلام اجرا شده و قرار است تا پايان آبان ماه 89 ارزيابي، و رتبه بندي موسسات آموزش عالي و تحقيقاتي اعم از دولتي و خصوصي به انجام برسد نيز در اين نشست مورد بررسي قرار مي گيرد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار