کد خبر:۷۸۸۱۸۷

کارگاه ۱۵ هزار متری چوب دچار آتش‌سوزی شد

سخنگوی آتش‌نشانی تهران از وقوع آتش‌سوزی در یک کارگاه بزرگ چوب خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیدجلال ملکی با اعلام خبر حریق گسترده در یک کارگاه چوب در منطقه سعیدآباد درباره جزئیات این حادثه اظهار کرد: ساعت ۵:۳۳ صبح امروز در پی تماس از طرف همکاران آتش‌نشانی شهرک‌های اطراف شهریار، محدوده سعیدآباد یک مورد آتش‌سوزی گسترده در یک انبار بزرگ چوب به سامانه ۱۲۵ آتش‌نشانی تهران اعلام شد که به سرعت آتش‌نشانان ۴ ایستگاه آتش‌نشانی به همراه چندین دستگاه تانکر آب و خودرو‌های پشتیبانی به محل حادثه اعزام شدند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تهران ادامه داد: محل آتش‌سوزی انبار بزرگ به وسعت حدود ۱۵ هزار متر و فاقد سقف بود، اما اطراف آن دیوارکشی شده و حدود ۵ هزار متر از این انبار مملو از چوب و پالت‌های چوبی دچار حریق شده است.

وی با اشاره به شدت شعله‌ها خاطرنشان کرد: آتش از فاصله دور قابل رویت بود و پیش از رسیدن آتش‌نشانان تهرانی، عوامل ۳ ایستگاه آتش‌نشانی سعیدآباد نیز در محل مشغول عملیات بودند.

ملکی افزود: آتش‌نشانان تهرانی عملیات خود را آغاز کردند و مشغول مهار شعله‌های آتش شدند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تهران با بیان اینکه از سرایت بیشتر آتش به املاک مجاور جلوگیری به عمل آمد، گفت: در حال حاضر عملیات تحت کنترل است و تا ساعتی دیگر به پایان می‌رسد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار