آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۰۰۴۵
زراوند در گفتگو با دانشجو:

دانشجویان و اساتید دانشگاه علوم پزشکی زنجان به خدمت رسانی پرداختند

مسئول خواهران گروه جهادی پرواز خاکی گفت: دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زنجان در قالب گروه جهادی پرواز خاکی به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه، از ۳۰ مرداد تا ۷ شهریور به خدمت رسانی در روستا‌های توابع شهر قیدار شهرستان خدابنده پرداختند.

فائزه زراندود، مسئول خواهران گروه جهادی پرواز خاکی دانشگاه علوم پزشکی زنجان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص عملکرد دانشجویان در اردوی جهادی این دانشگاه گفت: دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زنجان در قالب گروه جهادی پرواز خاکی زیر مجموعه بسیج دانشجویی دانشگاه، از تاریخ ۳۰ مرداد لغایت ۷ شهریور به خدمت رسانی و محرومیت زدایی در روستا‌های توابع شهر قیدار شهرستان خدابنده پرداختند.

مسئول خواهران گروه جهادی پرواز خاکی گفت: عمده فعالیت‌ها در چهار عرصه بهداشت و درمان، فرهنگی، آموزشی و عمرانی در ۹ روستا منطقه صورت گرفت و حدود ۱۰۰ نفر از دانشجویان و تعدادی از دانشجویان فارغ التحصیل و اساتید حضور به هم رساندند.

وی ادامه داد: فعالیت کارگروه بهداشت و درمان در زمینه‌های ویزیت رایگان پزشکی و مامایی، خدمات رایگان دندانپزشکی، آموزش بهداشت و غربالگری‌های درمانی صورت گرفت.

فائزه زراندود تصریح کرد: ویزیت رایگان پزشکی توسط اساتید متخصص و فوق تخصص دانشگاه اعم از متخصص اطفال و نوزادان، قلب و عروق، روماتولوژی، روانپزشکی و... صورت گرفت. ویزیت رایگان مامایی و مشاوره زنان و بارداری توسط دانشجویان فارغ التحصیل دانشگاه صورت گرفت.

آماده/// دانشجویان و اساتید دانشگاه علوم پزشکی زنجان به خدمت رسانی پرداختند
 

مسئول خواهران گروه جهادی پرواز خاکی اظهار کرد: خدمات دندانپزشکی اعم از کشیدن دندان، ترمیم دندان و... به صورت رایگان عرضه شد. همچنین دانشجویان به غربالگری قند و فشار خون، اندازه گیری قد و وزن، غربالگری پدیکلوز، کنسر برست و معاینه دهان و دندان پرداختند و نیز کلر سنجی آب روستا‌ها توسط این تیم در ۳ روستا انجام گرفت.
 
وی افزود: کارگروه‌های آموزشی و فرهنگی عمده فعالیت‌های خود را در قالب کلاس‌های آموزشی و مهارت پروری به انجام رساندند. از اهم فعالیت‌ها در این زمینه می‌توان به کلاس‌های هنری شامل نمد دوزی، روبان دوزی، گلدوزی و عروسک بافی اشاره کرد.


مسئول خواهران گروه جهادی پرواز خاکی عنوان کرد: کلاس‌های آموزش معارف دینی مانند مهدویت، امام شناسی، احکام دین، قرآن و هم چنین کلاس‌های آموزش درسی متناسب با رده‌های تحصیلی، زبان انگلیسی و کلاس‌های خلاقیت پروری و کاردستی از دیگر فعالیت‌های این عرصه بوده است.
آماده/// دانشجویان و اساتید دانشگاه علوم پزشکی زنجان به خدمت رسانی پرداختند
فائزه زراندود به اهداف این اردوی جهادی اشاره کرد و افزود: کارگروه فرهنگی اردوی جهادی پرواز خاکی با هدف اشاعه‌ی فرهنگ ایرانی-اسلامی در بین اهالی روستا، فعالیت‌های خود را بر روی دو جامعه‌ی هدف کودک و نوجوان و بانوان روستا آغاز کرد.


مسئول خواهران گروه جهادی پرواز خاکی در خصوص مطالب آموزش داده شده به گروه سنی نوجوانان  گفت: این مطالب شامل آموزش فراگیری قرآن، عمل به قرآن، وضو، نماز، مفاهیم ابتدایی اعتقادی، داستان‌های آموزنده (داستان راستان)، مفاهیم اخلاقی، شعر، نقاشی، تئاتر کودکانه و... می‌باشد. گروه هدف نوجوان شامل دو بخش کودکان کوچکتر از ۷ سال و دانش آموزان میباشد که جمعیتی بالغ بر ۲۵۰ کودک و نوجوان از روستا‌های قلعلی، دلایر، گمش تپه، بیگم آقا، کوسج آباد و هیرآباد را شامل میشد.

به گفته وی بخش دیگر فعالیت فرهنگی گروه جهادی پرواز خاکی اختصاص به حضور مبلغین آقا و خانم در روستا‌ها دارد.
 
آماده/// دانشجویان و اساتید دانشگاه علوم پزشکی زنجان به خدمت رسانی پرداختند
فائزه زراندود ادامه داد: مبلغین خانم با برگزاری کلاس‌های احکام بانوان، مسائل خانواده و... در ۶ روستای خدابنده به فعالیت پرداختند.مبلغ آقا نیز با برگزاری کلاس‌های آموزش احکام و اعتقادات و... برای نوجوانان پسر این ۶ روستا به فعالیت پرداخت.قابل ذکر است که در طی این چند روز مشاوره خانواده و جلسات پرسش و پاسخ توسط مبلغین نیز صورت گرفته است.
 


مسئول خواهران گروه جهادی پرواز خاکی خاطرنشان کرد: از سایر فعالیت‌ها می‌توان به برگزاری جلسه مطالبه از مسولین در قالب تریبون ملت در روستای گمش تپه، یادواره شهدا، گرامیداشت خانواده شهدا و غبارروبی از مزار شهدا در روستا دلایرعلیا نیز نام برد.
آماده/// دانشجویان و اساتید دانشگاه علوم پزشکی زنجان به خدمت رسانی پرداختند
وی در خصوص کارهای عمرانی این اردو گفت: رنگ آمیزی مدارس، نقاشی روی دیوار و دیوار نویسی از جمله فعالیت‌های صورت گرفته در کارگروه عمرانی بوده است.رنگ آمیزی مدرسه روستا توزلو و دیوار نویسی و نقاشی روی دیوار در سه روستا دیگر توسط جهادگران صورت گرفت. هم چنین تعمیر و ترمیم یکی از مدارس نیز از فعالیت‌های این کارگروه بوده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار