کد خبر:۷۹۰۵۹۵

دعا نویس مجازی دستگیر شد

رئیس پلیس فتا از دستگیری مردی که با سوء استفاده از اعتماد تعدادی از شهروندان به بهانه رمالی و دعانویسی از شهروندان کلاهبرداری می‌کرد، خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ تورج کاظمی در توضیح این خبر، گفت: از تابستان امسال تعدادی شهروندان با تشکیل پرونده‌ای در دادسرای مبارزه با جرایم رایانه‌ای به پلیس فتا مراجعه و به ماموران، اظهار کردند: مدتی است با کانال دعانویسی در شبکه‌های اجتماعی آشنا شده اند و به پیشنهاد دعانویس تعدادی ابزار‌های دعانویسی مانند مهره مار و شرف الشمس و ... به مبلغ گزافی خریداری کرده اند، ولی کاشف به عمل آمده که کالا‌های خریداری شده تقلبی بوده است.

وی بیان داشت: تیمی از ماموران بررسی موضوع را برعهده گرفتند و احتمال دادند که فرد یا افرادی قصد کلاهبرداری از شهروندان را دارند.

این مقام انتظامی با بیان اینکه در هنگام تحقیقات پلیسی پرونده‌های دیگری نیز به پلیس فتا ارجاع شد، تصریح کرد: در اقدامات فنی و پلیسی ماموران موفق به شناسایی مردی ساکن در تهران شدند که ابزار‌های تقلبی را به محل سکونت مال باختگان ارسال کرده بود.

سرهنگ کاظمی بیان داشت: با هماهنگی مقام قضائی متهم در مخفیگاهش با دستور مقام قضائی دستگیر و تعدادی ابزار و آلات دعانویسی و ... در مخفیگاه وی نیز کشف شد.

وی عنوان کرد: متهم که چاره‌ای جز به اعتراف نداشت، لب به اعتراف گشود و اظهار داشت: مدتی است با فردی در تایلند آشنا شده است و پول‌های دریافتی به حساب آن فرد واریز می‌شده و مجدداً با تبدیل ارز توسط مالباختکان به حساب وی واریز می‌شده است.

رئیس پلیس فتا تاکید کرد: رفع مشکلات و تامین امنیت روحی و روانی در زندگی شخصی و یا اجتماعی با راه حل‌های خرافی و رمالی امکان پذیر نیست. مجرمان و افرادکلاهبردار در فضای مجازی با استفاده از ابزار‌های خرافی و متقلبانه و سوء استفاده از تفکرات تعدادی از شهروندان به دنبال اخاذی و کسب منافع مالی بوده و شهروندان هیچگاه برای رفع مشکلات خود نباید به این گونه موارد در فضای مجازی اعتماد کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۹:۱۸
سلام پلیس چرا قدر چرا جلوی تبلیغات آنلاین این رمالا و دعا نویسا رو توی دیوار و شیپور نمیگیره؟
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار