کد خبر:۷۹۲۱۳۳
با حضور ۱۶ تیم از دانشگاه‌های تهران و البرز؛

هشتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی مهرماه در دانشگاه خوارزمی برگزار می‌شود

رئیس جهاد دانشگاهی البرز از برگزاری مرحله منطقه‌ای هشتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی با حضور ۱۶ تیم از دانشگاه‌های تهران و البرز در دانشگاه خوارزمی خبر داد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، احمدرضا فیروزی، رئیس جهاد دانشگاهی البرز از برگزاری مرحله منطقه‌ای هشتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی با حضور ۱۶ تیم از دانشگاه‌های تهران و البرز در دانشگاه خوارزمی خبر داد و گفت: این مسابقات در روز‌های هشتم تا دهم مهر و با حضور تیم‌های منتخب برگزار می‌شود.

فیروزی بیان کرد: در این دوره مسابقات تیم‌هایی از دانشگاه‌های الزهرا، خواجه نصیر، قم، علامه طباطبایی، شهید بهشتی، دانشگاه تهران، صنعتی شریف، تربیت مدرس، علوم پزشکی شهید بهشتی - ورامین، امیرکبیر فرهنگیان، علم و صنعت، امام صادق، علم پزشکی شهید بهشتی، امیر کبیر (پلی تکنیک)، دانشگاه علم و فرهنگ و دانشگاه امیر کبیر (فرهنگیان) حضور خواهند داشت.

رئیس جهاد دانشگاهی البرز افزود: مناظرات برای ما یک هدف است، «و جادلهم بالتی هی احسن»، قرآن ما را فرامی‌خواند به اینکه از جدال احسن استفاده کنیم، در مسابقات مناظره هدف فرهنگ گفتگو است و قصد داریم فرهنگ گفتگو را در جامعه و دانشگاه نهادینه کنیم؛ چراکه تا زمانی که فرهنگ گفتگو در جامعه نهادینه نشود خیلی از مسائل در سطح خرد و کلان حل نخواهند شد و جامعه نیازمند گفتگو است.

وی در پایان یادآور شد: مسابقات مناظرات دانشجویی می‌تواند این فرصت را فراهم کند که دانشجویان برای گفتگو و نقد و تضارب آرا پیش قدم باشند و به تدریج این فرهنگ را در جامعه نیز تزریق نمایند و مسابقات مناظره زمینه اجتماعی شدن دانشجویان را فراهم می‌کندکه لازمه آن رسیدن به خودباوری است؛ در واقع اگر به خودباوری نرسیم نمی‌توانیم خیلی از کار‌های بزرگ را انجام بدهیم.

فیروزی خاطرنشان کرد: می‌توان با برگزاری چنین برنامه‌هایی خودشکوفایی و خودباوری را در دانشجویان به وجود آورد و اگر به این مهم توجه کنیم بسیاری از خمودگی‌ها و ناامیدی‌ها و گره‌ها در جامعه رفع خواهد شد؛ مسابقات مناظره می‌تواند این ظرفیت‌ها را شکوفا کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار