۷ نفر از کارگران بازداشت شده هپکو آزاد شدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۲۱۶۳
با پیگیری تشکل‌های کارگری؛

۷ نفر از کارگران بازداشت شده هپکو آزاد شدند

۷ نفر از کارگران بازداشت شده هپکو در اعتراضات امروز عصر، بیست و هفتم مهرماه آزاد شدند.

۷ نفر از کارگران بازداشت شده هپکو آزاد شدند

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، روز دوشنبه جمعی از کارگران کارخانه هپکو در اعتراض به روند خصوصی سازی این کارخانه و مشکلات آن، با بستن ریل راه آهن شمال به جنوب در حاشیه شهر اراک، اعتراض کردند.

در این اعتراض که با برخورد نیروی انتظامی مواجه شد، تعدادی از کارگران زخمی شدند و حدود ۲۵ نفر از کارگران نیز بازداشت شدند.

یک منبع آگاه به خبرگزاری دانشجو اطلاع داد که بعدازظهر امروز با پیگیری تشکل‌های کارگری هپکو، هفت نفر از کارگران بازداشت شده، آزاد شدند.

هپکو بزرگترین کارخانه تولید ماشین آلات سنگین در خاورمیانه است که در روند خصوصی سازی مشکلات بسیاری را داشته و این مشکلات همچنان لاینحل باقی مانده است. این امر باعث توقف خط تولید در این کارخانه شده و کارگران به توقف تولید اعتراض دارند و نگران این هستند که هپکو به سرنوشت کارخانه‌هایی مانند ارج و آزمایش گرفتار شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار