
در حکمی؛
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان منصوب شد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در حکمی از سوی وزیر بهداشت، منصوب شد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سعید نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در حکمی محمدرضا نیکبخت را به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان منصوب کرد.
در متن این حکم آمده است:
پیرو ابلاغ شماره ۳۷۵/۱۰۰ مورخ ۲۲ خرداد ۹۸ و با توجه به مصوبه جلسه مورخ ۲۴ شهریور ۹۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی، به موجب این ابلاغ به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی لرستان منصوب میشوید تا به یاری خداوند متعال و رعایت جوانب قانونی نسبت به انجام امور محوله اقدام نمائید.
امید است با اتکال به خداوند متعال در انجام شایسته وظایف با رعایت قانون مداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق و سرافراز باشید.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.