کد خبر:۷۹۶۳۵۱

توضیحات سردار مهری درباره موی سر سربازان

رئیس نظام وظیفه ناجا گفت:میزان داشتن مو برای سربازان یک مسئله انضباطی است که فرمانده‌های پادگان‌ها و مقر‌های نظامی و انتظامی برای آن تصیمیم می‌گیرند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار تقی مهری رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا اظهار داشت:میزان داشتن مو برای سربازان براساس آیین نامه‌ای است که ستاد کل نیرو‌های مسلح تعیین می‌کند.

وی افزود:اندازه موی سربازان یک مسئله انضباطی است که فرمانده‌های پادگان‌ها و مقر‌های نظامی و انتظامی برای آن تصمیم می‌گیرند.

سردار مهری در انتها خاطر نشان کرد: بر اساس ابلاغی که از طرف ستاد کل نیرو‌های مسلح اعلام شد، میزان مو سر با تحصیلات مختلف دارای اصل و قاعده خاص خودش است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار