آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۸۳۹۵
برای صرف امور خیریه؛

سومین جشنواره طبخ غذا‌های محلی دانشجویی در دانشگاه تبریز برپا شد

سومین جشنواره طبخ غذا‌های محلی دانشجویی برای صرف امور خیریه در دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سومین جشنواره طبخ غذا‌های محلی دانشجویی برای صرف امور خیریه در دانشگاه تبریز برگزار شد.
 
این جشنواره همچنین دیگر جشنواره‌های این حوزه بیشتر با هدف ایجاد شور و نشاط، همگرایی، افزایش حس همکاری و تعامل بین دانشجویان، آشنایی دانشجویان با فرهنگ‌ها و غذا‌های محلی و مشارکت دانشجویان در طبخ غذا بوده است.

جشنواره طبخ غذا‌های محلی توسط کانون ایران شناسی و گردشگری و با همکاری کانون آینه دانشگاه تبریز برگزار شد که همچون سال‌های گذشته عواید حاصل از فروش آن صرف امور خیریه خواهد شد.
 
سومین جشنواره طبخ غذا‌های محلی دانشجویی در دانشگاه تبریز برپا شد
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار