آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۸۵۱۶
در دانشکده روانشناسی؛

کارگاه آموزشی تولید محتوای الکترونیکی ۲۹ آبان در دانشگاه خوارزمی برگزار می‌شود

دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه خوارزمی، ۲۹ آبان کارگاه آموزشی تولید محتوای الکترونیکی برگزار می‌کند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه خوارزمی، کارگاه آموزشی تولید محتوای الکترونیکی برگزار می‌کند.

در این کارگاه اوصل طراحی و تولید محتوای آموزش الکترونیکی، طراحی و ویرایش تصاویر مناسب برای محتواری الکترونیکی، ضبط و ویراش صدا، ترکیب عناصر مختلف چند رسانه ای‌های آموزشی، استفاده از انیمیشن‌ها و تولید نمونه محتوای الکترونیکی آموزش داده می‌شود.

تدریس این کارگاه را یوسف مهدوی نسب و نسرین محمدحسنی از اعضای هیات علمی دانشگاه خوارزمی به عهده دارند.

کارگاه آموزش تولیدمحتوای الکترونیکی در ۲۹ آبان در دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه خوارزمی برگزار می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار