برنامه‌های بسیج دانشجویی دانشگاه استهبان بر پایه ۷ محور اصلی شکل می‌گیرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۱۰۲۷
گرامی‌دوست در گفتگو با دانشجو:

برنامه‌های بسیج دانشجویی دانشگاه استهبان بر پایه ۷ محور اصلی شکل می‌گیرد

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه استهبان گفت: برنامه‌های بسیج دانشجویی بر پایه ۷ محور اصلی شکل می‌گیرد که یکی از آن‌ها آسیب‌شناسی دوره‌های مختلف است.

برنامه‌های بسیج دانشجویی دانشگاه استهبان بر پایه ۷ محور اصلی شکل می‌گیرد

علی گرامی دوست مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه استهبان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به برنامه‌های بسیج دانشگاه در سال تحصیلی جدید گفت: برنامه‌های بسیج دانشجویی بر پایه ۷ محور آسیب شناسی دوره قبل و برنامه ریزی کارشناسی ترم بعد، اصول کار تشکیلاتی تیمی و تعامل با اعضا، ساختار منسجم و منظم اعضای بسیج دانشجویی، تعامل با خواهران بسیج دانشجویی، مدیریت تشکیلات، کار‌های ماندگار و نحوه استفاده از همه‌ ظرفیت‌های دانشجویان شکل می‌گیرد.

گرامی دوست مطرح کرد: برنامه‌های بسیج دانشجویی دانشگاه دولتی در دو واحد برادران و خواهران براساس اصول و آرمان‌ها و رسالت‌های مشخص بسیج دانشجویی و با توجه به شرایط زمانی و مکانی کشور و دانشگاه در طول ترم برگزار می‌شود.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه استهبان تصریح کرد: اجرای برنامه‌های بسیج دانشجویی دانشگاه به دو دسته تقسیم می‌شود، اول برنامه‌هایی که مختص اعضای بسیج دانشجویی است تا ازلحاظ معنوی، اخلاقی، معرفتی، سیاسی و... به سطحی از توانایی رسیده و بعد از انجام طرح خودسازی به جذب و تربیت نیرو بپردازد. دوم برنامه‌هایی که مختص دانشجویان قشر خاکستری است، تا در زیر چتر فعالیت‌های فرهنگی بسیج دانشجویی جذب و تربیت شوند.

وی با اشاره به برنامه انجام شده در ترم جاری گفت: غرفه استقبال از دانشجویان ورودی جدید، تشکیل کانون ادبی و هنری، ایجاد کانون ادبی و هنری با هدف شناسایی و تقویت استعداد‌های دانشجویان، کارگاه آموزشی نشریات دانشجویی با حضور اساتید کشوری برگزار شد.

گرامی دوست در ادامه بیان کرد: تریبون آزاد، کرسی‌های آزاد، جشن روز دانشجو، ایجاد گروه رسانه‌ای «هما»، مسابقات ورزشی از برنامه‌های پیش روی بسیج دانشجویی است.
پربازدیدترین آخرین اخبار