کد خبر:۸۰۲۴۹۷

رصد وضعیت بارش‌ها و ظرفیت سد‌ها در کمیسیون انرژی

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به بررسی وضعیت بارش‌ها و ظرفیت سد‌ها در این کمیسیون گفت: بارش‌ها در زمستان امسال کمتر از حد نرمال بوده و سد‌های کل کشور هم ۵۱ درصد پرشده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سکینه الماسی سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفتگویی در تشریح جلسه عصر امروز (دوشنبه ۱۳ آبان ماه) این کمیسیون گفت: در این نشست وزیر، مسئولان و کارشنـاسـان وزارت نیرو، سازمان هواشناسی کشور و سازمان مدیریت بحران کشور حضور داشته و آخرین وضعیت سد‌های کشور، آبگیـری سـدها و پیـش‌بینی بـارنـدگی‌هـا در سال جـاری بررسی شد.

وی اظهار داشت: ظرفیت سد‌های کشور ۵۰ میلیارد مترمکعب آب است ضمن اینکه سال گذشته کل ورودی سد‌های کشور در سال‌های گذشته ۳/۸۹ میلیارد مترمکعب بوده است که ۶/۴۹ میلیارد مترمکعب آن برای خوزستان بود.

الماسی گفت: درصد پرشدگی سد‌های کل کشور ۵۱ درصد است که این درصد مناسب است و میان ۱۹۳ سد موجود در کشور ۱۱۵ سد استراتژیک هستند.

وی افزود: مسئولان سازمان هواشناسی کشور پیش‌بینی کردند بارندگی در آذر بالاتر از حد نرمال و در زمستان کمتر از حد نرمال است ضمن اینکه شدت بارش‌ها از هفته دوم آذر تا پایان سال نرمال خواهد بود هر چند امسال ذخیره برفی بسیاری نخواهیم داشت.

سخنگوی کمیسیون انرژی تصریح کرد: طی ۵۰ سال گذشته سال‌های ۸۶-۸۷ کم بارش‌ترین و سال‌های ۷۱ الی ۷۲ پربارش‌ترین سال‌ها بوده‌اند.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار