به گزارش گروه اجتماعی
خبرگزاری دانشجو، روغن آووکادو سرشار از چربیهای تکزنجیرهایِ غیراشباع است که میتواند جایگزین مناسبی برای روغنهای مصرفی متداول باشد.
به گزارش ایسنا، بررسیهای مختلف نشان دهنده خواص متعدد عصاره میوه آووکادو و لزوم گنجاندن آن در رژیم غذایی است.
سایت "مدیکال دیلی" در مطلبی جدید به بررسی برخی از فوائد مهم روغن آووکادو برای سلامتی پرداخته است:
سلامت قلبجایگزین کردن کربوهیدراتهای غذایی با چربیهای تکزنجیرهای غیراشباع به کاهش فشار خون کمک کرده، سطح لیپید را عادی ساخته و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را کاهش میدهد. از آنجاییکه روغن آووکادو سرشار از این ترکیب است میتواند جایگزین سالمتری نسبت به دیگر روغنها باشد.
جذب بهتر مواد مغذیاستفاده از روغن آووکادو جذب مواد مغذی حلال در چربی از قبیل: کاروتنوئیدها را بهبود میدهد. همچنین کاروتنوئیدهایی از قبیل: لوتئین، بتاکاروتن و آلفا کاروتن در کاهش احتمال ابتلا به بیماریهای چشمی و برخی انواع سرطانها موثر است.
افزایش سطح کلسترول خوبعصاره آووکادو حاوی اسید اولئیک تکزنجیرهای غیر اشباع است که به افزایش سطح کلسترول خوب (HDL) و کاهش سطح کلسترول بد (LDL) کمک میکند. افزودن این روغن به مواد غذایی مصرفی به دلیل دارا بودن ترکیبها و مواد مغذی در بهبود سلامت سیستم قلبی عروقی موثر است.
سلامت استخوانهاروغن آووکادو در درمان بیماریهایی که مفاصل را درگیر میکند نقش دارد. این روغن درد مفصل و ورم را در مبتلایان به آرتریت روماتوئید یا استئوآرتریت تسکین میدهد.
پوستاز دیگر فوائد روغن آووکادو تاثیر آن در درمان بیماری پسوریازیس در طولانی مدت است.