وزارت راه و شهرسازی به منظور رفع محدودیت زمانی مندرج در آییننامه اجرایی انتشار اوراق مالی اسلامی، درخواست کرده است تا قید «داکثر تا پایان سال ۱۳۹۸» از این آییننامه حذف شود.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر هیئت دولت، بخش عمده تخصیص منابع اعتباری به شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور به عنوان متولی اجرای طرحهای ملی زیربنایی حمل و نقل کشور از محل اسناد خزانه اسلامی با سررسید سهساله وفق بند «ه» تبصره «۵» قانون بودجه سال جاری انجام میپذیرد.
اما در بندهای «ج» و» خ» ماده «۳» تصویبنامه هیئت وزیران به شماره ۲۹۵۰۴/ ۵۶۵۹۷ مورخ ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ واگذاری اسناد خزانه اسلامی به سازمان امور مالیاتی کشور با سررسید حداکثر تا پایان سال ۱۳۹۸ اعلام شده است.
این موضوع به دلیل سهساله بودن اسناد تخصیص داده شده به شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، باعث شده تا پیمانکاران و مشاوران رأسا نسبت به پرداخت مالیات بر ارزش افزوده به صورت نقد و اقساط اقدام و در قبال آن، اسناد خزانه اسلامی مدتدار دریافت کنند. ادامه این روند، پیمانکاران و مشاوران را با مشکلات نقدینگی مواجه کرده است.
با توجه به اینکه در قانون بودجه سال جاری در خصوص سررسید اسناد، قیدی تعیین نشده، وزارت راه و شهرسازی درخواست کرده است محدودیت زمانی ذکر شده در بندهای «ج» و «خ» ماده «۳» آییننامه اجرایی انتشار اوراق مالی اسلامی حذف شود.
گفتنی است، این پیشنهاد هم اکنون در حال رسیدگی در کمیسیون اقتصاد هیئت دولت است.