دومین رویداد «ایده‌بازار فرآورده‌های بهداشتی آرایشی شوینده و سلولزی» برگزار می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۷۸۷۰
به همت دانشگاه امیرکبیر؛

دومین رویداد «ایده‌بازار فرآورده‌های بهداشتی آرایشی شوینده و سلولزی» برگزار می‌شود

دومین رویداد ملی ایده‌بازار فرآورده‌های بهداشتی، آرایشی، شوینده و سلولزی به همت ایده‌بازار دانشگاه صنعتی امیرکبیر و با شعار «فناوری سلامت، اقتصاد دانش‌بنیان» برگزار می‌شود.

دومین رویداد «ایده‌بازار فرآورده‌های بهداشتی آرایشی شوینده و سلولزی» برگزار می‌شود

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، علی علیزاده، دبیر اجرایی دومین رویداد «ایده‌بازار فرآورده‌های بهداشتی آرایشی شوینده و سلولزی»، گفت: با توجه به تجربه‌های موفق در اولین دوره و همچنین اهمیت بالای حوزه بهداشتی و آرایشی در سلامت و اقتصاد کشور، دومین ایده‌بازار فرآورده‌های بهداشتی، آرایشی، شوینده و سلولزی با حمایت و توجه ویژه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از فناوران و سرمایه‌گذاران این حوزه برگزار خواهد شد.
 
کلیه حوزه‌های حمایتی و محور‌های دریافت طرح و ایده در این رویداد در راستای سیاست‌ها و اولویت‌های کمیته آرایشی و بهداشتی دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام شده‌اند.

ایده‌بازار دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان کارگزار رسمی انتقال فناوری دفتر معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی عهده‌دار اجرای این رویداد است.

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شهید بهشتی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، سازمان غذا و دارو، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و بخش خصوصی کشور از دیگر حامیان و همکاران در برگزاری این رویداد ملی هستند.

ایده‌پردازان و فناوران می‌توانند با مراجعه به تارنمای رویداد به نشانی https://cosmetic.ideasbazaar.ir حداکثر تا پایان آذرماه نسبت به ارسال طرح‌های خود اقدام نمایند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار