آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۶۹۰۴
درودی در گفتگو با دانشجو:

تطهیر FATF با اضافه کردن شروط امکان‌پذیر نیست / آیا دولت می‌خواهد این بهانه را هم از آمریکا بگیرد؟!

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور گفت: اینکه می‌گویند می‌توانیم با شرط‌هایی وارد FATF شویم، ساده‌اندیشی محض است و تطهیر FATF با اضافه کردن شروط امکان‌پذیر نیست.

درودی، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اصرار بعضی از افراد برای تصویب لوایح استعماری، گفت: با قبول کردن fatf عملا به خود تحریمی کشور کمک کرده‌ایم و در این راستا کارشناسان زیادی دلایل متقن و منطقی ارائه کرده‌اند.

 

درودی افزود: پذیرفتن fatf به معنای آن است که تعریفی غرب از تروریسیم را بپذیریم و اضافه کردن شرط یا تعریف داخلی کشورها معیار عمل جهانی نمی‌شود.


دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور بیان کرد: اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام توجه داشته باشند که سپاه پاسداران و امثال قاسم سلیمانی را با این معاهده از سیستم مالی کشور خارج می کنیم. اینکه می گویند می توانیم با شرط هایی وارد fatf شویم ساده اندیشی محض است.


وی تصریح کرد: دوستانی که از «حق تحفظ» صحبت می کنند، بدانند که این کار عملا نشدنی است؛ زیرا زمانی از حق تحفظ می توان استفاده کرد که این حق با روح کلی معاهده مغایر نباشد؛ در صورتی که شرایط ما اینگونه نیست.


درودی ادامه داد: انتظار جریان دانشجویی و عموم مردم از دولت این است که توضیح دهد با fatf دقیقا چه مشکلی حل می شود و چرا اصرار بر تصویب این لوایح دارند؟


دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی خاطرنشان کرد: آیا تضمین می‌دهند که مشکلات کشور حل شود یا همچنان می گویند به دست آمریکایی ها بهانه ندهیم. بهانه اصلی آمریکایی ها «جمهوری اسلامی ایران» است که می خواهند آن را نابود کنند. آیا دولت می‌خواهد این بهانه را هم از آمریکا بگیرد؟!!!


وی گفت: با توجه به بدعهدی مکرر و گسترده آمریکا در تحریم نیازهای اولیه و دارو باید توضیح داده شود که با قبول این معاهده ساز، کار دور زدن تحریم ها چگونه می‌شود؟

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۶
سلام:غرب و آمریکا می خواهند با ترفند اینستکس و FATFایران را به لحاظ اقتصادی و گردش مالی در چنبره تحریمی خود قرار دهند و هرگونه فعالیت ضد تحریمی ایران رارصد کرده و باآن مقابله کنند آمریکارسماًبیانیه ای صادر کرده که هر کسی که بخواهد با ایران تعامل داشته باشد باید تا جزئی ترین اطلاعات تراکنش¬‌ها و مشتریان را کسب و جمع آوری کند و به وزارت خزانه داری آمریکا ارائه کند!.. آن وقت تحریم های غرب اثر بسیار ناگوراری بر اقتصاد ، قیمت ارزو معیشت مردم خواهد گذاشت اگر مسئولین با تدبیر وعاقل باشند راه صحیح و مصلحت کشور عدم تصویبFATFو عدم قبول ساز وکاراینستکس پیشنهادی اروپااست زیرا در قالب اینستکس هم تمام مراودات مالی کشور ماتحت رصد غرب قرار می گیرد. با پذیرش FATF بایستی الزامات آن را مبنی بر خود تحریمی ۲۸۵ شخص، موسسه و شرکت ایرانی (صنایع دفاعی، صنایع پیشرفته ازجمله هسته‌ای و نانو، فرماندهان نظامی ‌ازجمله سردار حاج قاسم سلیمانی، دانشمندان کشور در حوزه‌های مختلف همچنین از ایران خواسته اند به سبب اینکه وزارت اطلاعات، وزارت دفاع، دانشگاه صنعتی شریف، سردار سلیمانی به بهانه دفاع از تروریسم در لیست تحریمی وزارت خزانه داری آمریکا یعنی لیست SDN قرار دارند، باید مجرم دانسته شده و اموالشان مصادره شود.از آن بدتر آمده در صورت محکومیت آنها توسط دادگاه های خارجی (مانند دادگاه های آمریکا، آلمان، انگلستان و فرانسه) با آن دادگاه ها همکاری کامل داشته و در صورت درخواست، این افراد را به عنوان مجرم به آن کشورها تحویل دهد در صورت پذیرش آن ننگ،حقارت و ذلت برای یک کشور از این بیشترکجاست؟! استیو منوچین، وزیر خزانه‌داری آمریکا نیز تیرماه سال جاری در نشست کارگروه اقدام مالی، به‌طور رسمی وآشکارا ‌‌اعلام کرد که FATF اقدام به پیشگیری از دور زدن تحریم‌ها می‌کند . معاون وزارت خزانه داری آمریکا و ریاست دوره‌ای FATF به کنگره می‌رود و آنجا صریحاًمی‌گوید که با پیوستن ایران به CFT تهران مجبور به روشن کردن مناسبات مالی خود خواهد شد و از این طریق به آن‌ها ضربه خواهیم زد. امامحمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان پیش از این صراحتا اعلام کرد که «نه بنده و نه رئیس‌جمهور تضمین نمی‌دهیم که با تصویب لوایح مرتبط با FATF مشکلات کشور رفع شود» اگر FATF برای کشور سودمند نیست و مشکلات کشور رفع نمی شودچرا دولت اصرار به تصویب آن دارد آیا این اصرار نابجا مبنی برتصویب آن شک برانگیز نیست؟ چرا دولتمردان درباره رفع مشکلات کشور با FATF تضمین نمی‌دهند؟! آیا جز این است به سرنوشت بدتر از برجام مبتلا می شود؟؟؟
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار