کد خبر:۸۱۷۸۹۳
طاهر در گفتگو با دانشجو:

دانشگاه شهید باهنر کرمان میزبان اسکان ۴۰۰ دانشجوی عزادار در مراسم تشییع شهید سپهبد سلیمانی است

رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: دانشگاه شهید باهنر کرمان از فردا دوشنبه ۱۶ دی ۹۸ میزبان اسکان ۴۰۰ دانشجوی عزادار در مراسم تشییع شهید سپهبد قاسم سلیمانی است.

طاهر، رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص شرایط اسکان دانشجویان عزادار برای حضور در مراسکم تشییع شهید سپهبد قاسم سلیمانی در شهر کرمان گفت: دانشگاه شهید باهنر کرمان از فردا دوشنبه ۱۶ دیماه ۹۸ تا پس از تشییع این شهید بزرگوار برای حضور و اسکان حدود ۴۰۰ دانشجو از کل کشور محیا شده است.

رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان ادامه داد: به دلیل ظرفیت محدود این دانشگاه و استقبال بسیار زیاد عزاداران از استان‌های همجوار در شهر کرمان با هماهنگی‌های صورت گرفته دانشجویان برای اسکان از قبل مشخص شده اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار