دانشگاه شهركرد جزو 10 دانشگاه برتر كشور است
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از شهركرد، دكتر عبدالله معتمدي در مراسم افتتاحيه چهارمين سمپوزيم ملي بهداشت و بيماريهاي طيور در دانشگاه شهركرد با اشاره به اينكه شاخص استاديار به هيئت علمي تا پايان برنامه توسعه چهارم در سطح دانشگاههاي كشور 75 درصد است، اظهار داشت: اين شاخص در حال حاضر در دانشگاه شهركرد 85 درصد است؛ در حالي كه متوسط كشوري اين شاخص 62 درصد ميباشد.
وي در ادامه ضمن معرفي دانشگاه شهركرد به فعاليتهاي پژوهشكده فناوري جنين دام و مركز تحقيقات آب اين دانشگاه اشاره و تصريح كرد: دانشگاه شهركرد در حد خود خدمات مهمي را در سطح منطقه اي و ملي ارائه كرده و داراي جايگاه مناسبي در ارائه اين خدمات است.
دكتر معتمدي همچنين در بخش ديگري از سخنان خود گفت: صنعت طيور كشور ميتواند در كاهش صادرات نفتي جايگاه ويژه اي داشته باشد.
وي با بيان اينكه صنعت طيور به عنوان صنعت ويژه اي در سطح ملي، منطقه اي و بين المللي مطرح است، جايگاه ايران را در منطقه در اين صنعت به نسبت خوب ارزيابي كرد.
رئيس دانشگاه شهركرد به برنامههاي توسعه اول تا پنجم در كاهش وابستگي به صادرات نفت اشاره و خاطرنشان كرد: خاورميانه يكي از بزرگترين واردكنندههاي صنعت طيور است و به طور قطع صادرات صنعت طيور کشور ميتواند در كاهش وابستگي به صادرات نفت و افزايش صادرات غير نفتي جايگاه ويژه اي باشد.
معاون برنامه ريزي استانداري چهارمحال و بختياري در ادامه اين مراسم دانشگاه شهركرد را پيشرو و پيشقدم در امور مربوط به مسائل علمي در استان خواند و گفت: كمكي كه دانشگاه شهركرد در ساليان اخير به توسعه استان كرده است، بسيار شايان توجه است.
دكتر محمدي اضافه كرد: پژوهشكده آب دانشگاه شهركرد در بحث كلان آب كشور جزو مرجعهاي تصميم سازي بوده و بر تصميمات كلان كشور در امور بسيار مهمي چون آب تاثيرگذار است.
وي استان چهارمحال و بختياري را جزو استانهاي توسعه يافته در بخش آموزش عالي معرفي كرد و با بيان اينكه اين توسعه مديون و مرهون انقلاب اسلامي است، خاطرنشان کرد: دامپزشكان و متخصصان اين دانشگاه در بحث بيماريهاي دام، ساماندهي بيماريهاي مشترك انسان و دام و در درمان و مداواي اين بيماريها در استان و تا حدودي در استان اصفهان بخش عمده اي از مسئوليت را بر عهده دارند.
همچنين در ادامه اين مراسم، پيام دكتر مجتبي نوروزي، رئيس سازمان دامپزشكي كشور توسط دكتر اكبريان، مدير كل دفتر مبارزه با بيماريهاي طيور در خصوص اهداف و راهبردهاي چهارمين سمپوزيم ملي بهداشت و بيماريهاي طيور قرائت شد./انتهاي پيام/