آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۱۳۱۵
زبرجد درگفتگو با دانشجو:

جهادگران دانشگاه آزاد شیراز آماده خدمت‌رسانی در مناطق سیل‌زده هستند

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد شیراز گفت: جهادگران دانشگاه آمادگی خود را برای حضور در مناطق سیل زده اعلام کرده‌اند.

علی حسین زبرجد، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه دانشگاه آزاد شیراز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: با توجه به وقوع سیل در جنوب کشور، بسیج دانشجویی دانشگاه اقدام به جمع آوری کمک‌های نقدی و غیر نقدی کرده است.

زبرجد مطرح کرد: با توجه به تجربه خدمت رسانی جهادگران دانشگاه درسیل پلدختر و شیراز، با هماهنگی سپاه استان قرار شده است در صورت نیاز نیرو‌های جهادی دانشجویان جهادگر به مناطق سیل زده اعزام شوند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه دانشگاه آزاد شیراز بیان کرد: تاکنون ۱۰۰ نفر از جهادگران آمادگی خود را برای حضور در مناطق سیل زده اعلام کرده اند و اگر گروه‌های جهادی به این مناطق اعزام شوند حدود یک ماه برای کمک رسانی برنامه ریزی شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار