روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی شیراز و مشهد منصوب شدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۱۷۸۶
با حکم وزیر بهداشت؛

روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی شیراز و مشهد منصوب شدند

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در احکام جداگانه‌ای، سرپرستان دانشگاه‌های علوم پزشکی شیراز و مشهد را به عنوان روسای این دانشگاه‌ها منصوب کرد.

روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی شیراز و مشهد منصوب شدند

به گزارش گروه خبرگزاری دانشجو، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، در احکام جداگانه ای، سرپرستان دانشگاه‌های علوم پزشکی شیراز و مشهد را به عنوان روسای این دانشگاه‌ها منصوب کرد.
 
در این احکام آمده است:
 
«دکتر مهرزاد لطفی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، پیرو ابلاغ شماره ۱۲۱۴/۱۰۰ تاریخ ۱۶ آذرماه ۹۸ و با توجه به مصوبه جلسه ۲۹ دی ماه ۹۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی، به موجب این ابلاغ به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شیراز منصوب می‌شوید تا به یاری خداوند متعال و رعایت جوانب قانونی نسبت به انجام امور محوله اقدام کنید.

امید است با اتکال به خداوند متعال در انجام شایسته وظایف با رعایت قانون مداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق و سرافراز باشید.

دکترسید محمدحسین بحرینی طوسی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مشهد پیرو ابلاغ شماره ۹۶۵/۱۰۰ تاریخ ۲۸ مهرماه ۹۸ و با توجه به مصوبه جلسه ۲۹‌ی ماه ۹۸ شورایعالی انقلاب فرهنگی، به موجب این ابلاغ به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی مشهد منصوب می‌شوید تا به یاری خداوند متعال و رعایت جوانب قانونی نسبت به انجام امور محوله اقدام کنید.

امید است با اتکال به خداوند متعال در انجام شایسته وظایف با رعایت قانون مداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق و سرافراز باشید.»
پربازدیدترین آخرین اخبار