کد خبر:۸۲۳۰۵۳

برف و کولاک در ۲۴ استان کشور/ نجات جان ١٢٣٤٣ نفر

سلیمی درباره امدادرسانی به ۲۴ استان متأثر از برف و کولاک از توضیحاتی داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مرتضی سلیمی رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، درباره امدادرسانی در برف و کولاک از تاریخ ٢ - ٦ بهمن ماه گفت: ۲۴ استان کشور از جمله آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، اصفهان، ایلام، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی و رضوی، زنجان، سمنان، قزوین، فارس، قم، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان، لرستان، مازندران، گیلان، مرکزی، یزد و همدان درگیر برف و کولاک هستند.

وی با بیان اینکه ١٨٣ تیم امدادی (٩١٣ نفر) در ١٤٢ محور کوهستانی به ١٢٣٤٣ نفر امدادرسانی کردند، افزود: ۷۵ نفر به مناطق امن و ٣٢ نفر نیز به مراکز درمانی منتقل شدند.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: ۱۸۸۷ نفر اسکان اضطراری دریافت کردند و ۶۳۱ دستگاه خودرو نیز از برف و کولاک رهاسازی شدند و همچنین ٨٨٧ تخته پتو بین حادثه دیدگان توزیع شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار