دانشجوی دانشگاه سمنان موفق به ساخت کامپوزیت‌های ساده و هیبریدی با سیم‌های حافظه‌دار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۳۲۲۹
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

دانشجوی دانشگاه سمنان موفق به ساخت کامپوزیت‌های ساده و هیبریدی با سیم‌های حافظه‌دار شد

یکی از فارغ التحصلان رشته مکانیک دانشگاه سمنان گفت: در این دانشگاه به ساخت دو محصول کامپوزیت‌های ساده و کامپوزیت‌های هیبریدی با سیم‌های حافظه‌دار پرداختم و در حال مذاکره با چند شرکت برای بهره‌برداری از آن‌ها هستم.

دانشجوی دانشگاه سمنان موفق به ساخت کامپوزیت‌های ساده و هیبریدی با سیم‌های حافظه‌دار شد

سلیمانی، فارغ التحصیل گرایش ماشین ابزار رشته مکانیک دانشگاه سمنان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: خوشبختانه درسی که در دانشگاه سمنان خواندم ثمره اش پایان نامه ام شد که به مسئله‌ای نو که حتی در سطح استان نیز به آن پرداخته نشده بود، منجر شد.

سلیمانی افزود: در بیست و هفتمین کنفرانس انجمن مکانیک ایران با دو مقاله ورود کردم. در یکی از آن‌ها به کامپوزیت‌های ساده و دیگری کامپوزیت‌های هیبریدی با سیم‌های حافظه دار پرداختم.

این دانشجوی نخبه در ادامه گفت: علاوه بر اینکه به ساخت این محصولات پرداختم، با نرم افزار آن را مورد بررسی قرار دادم. خوشبختانه توانستم هر دو مقاله را به صورت شفاهی انگلیسی ارائه بدهم که با بازتاب‌های زیادی مواجه شد.

وی تاکید کرد:  در دوران تحصیلم در نمایشگاه‌های مختلف با محصولی که ساخته ام حضور پیدا کردم و مورد توجه بسیاری از شرکت‌ها قرار گرفت. ضمنا در حال مذاکره با چند شرکت برای بهره برداری هستم. این کامپوزیت در ضربه گیر‌های ماشین، کشتی سازی، موشک سازی و هوافضا مورد استفاده قرار می‌گیرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار