در آستانه سالگرد پیروزی انقلاب، جمعی از دانشجویان بسیجی استان قم با آیت الله فرحانی، عضو خبرگان رهبری دیدار کردند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در آستانه سالگرد پیروزی انقلاب، فرمانده و اعضای ناحیه بسیج دانشجویی و جمعی از دانشجویان بسیجی استان قم با آیت الله فرحانی، عضو خبرگان رهبری دیدار کردند.
در این دیدار که در ناحیه بسیج دانشجویی استان قم صورت گرفت، آیت الله فرحانی با اشاره به ساختار نظام ولایی گفت: امام خمینی (ره) در زمان دستگیری و تبعید به نکتهای اشاره کردند که بعدها مقام معظم رهبری نیز بارها درباره آن صحبت کردند. امام با اشاره به تجربه تاریخ صدر اسلام این جمله را گفتند که "فارِقِ اسلام آمریکایی و اسلام ناب، ساری و جاری شدن منویات، ولی تا سطوح پایین جامعه است. این کاری است که اگر انجام بشود، میتوان به همه مشکلات غلبه کرد". توجه به این نکته مهم است که در زمان پس از رحلت پیامبر، "ولی" در جامعه حاضر بود، ولی جامعه ولایت مدار نبود و این موجب شکست حرکت بزرگ صدر اسلام در آن دوره زمانی شد. این مسوله هشدار بزرگی برای ماست.
این عضو خبرگان رهبری با اشاره به پیامی که رهبر انقلاب در تاریخ ۶ شهریورماه سال ۷۴ به انجمنهای اسلامی تحکیم وحدت دادند گفت: رهبر انقلاب جهاد را به سه قسم تعریف میکند؛ جهاد اصغر، جهاد اکبر و جهاد کبیر. ایشان با اشاره به تاریخ حرکت اسلامی پیامبر میگوید: انقلاب صدر اسلام دوره جهاد اصغر را به خوبی سپری کرد و در مدت زمان کوتاهی توانست تمدنهای بزرگ آن زمان را منفعل کرده و گسترش پیدا کند، ولی زمانی که به دوره جهاد اکبر رسید، با وجود اینکه آن جامعه را نبی اکرم شکل داده بود و امیرالمومنین نیز در آن جامعه وجود داشت و یاارن زیادی نیز گرد آن دو جمع شده بودند، انقلاب منحرف شد. به چه دلیل؟ زیرا رواج دنیاطلبی و فساد و فحشا، غیرت دینی و حساسیت مسؤولیت ایمان را گرفت. کار به جایی رسید که همان مدینه ای که اوّلین پایگاه تشکیل حکومت اسلامی بود بعد از اندک مدتی، به مرکز بهترین موسیقیدانها و آوازه خوانها و معروفترین رقاصها تبدیل میشود، تاجایی که وقتی در دربار شام میخواستند بهترین مغنیان راخبر بکنند، از مدینه آوازه خوان و نوازنده میآوردند.
این استاد حوزه علمیه قم در ادامه گفت: آقا در همین پیام اشاره میکنند که "الان -۶ شهریور ۷۴- دورهای است که میتوان آن را دوره جهاد اکبر نامید. اکثر انقلابها در این دوره دچار لغزش و انحطاط میشوند. ددورانی که شور و هیجان اولیه انقلاب تا حدود زیادی فرو نشسته، ضمناً موفقیتهایی هم بدست آمده و چهره راحت زندگی، خود را به بسیاری نشان داده و چرب و شیرین زندگی در دهانهایی مزه کرده است. این، آن دوران خطرناک است. " این صحبتهای رهبری را اگر کسی نداند برای چه زمانی است خیال میکند برای امروز ما گفته شده است و هشداری که ایشان در بیش از دو دهه قبل داده اند را ما امروز درگیر مسائل آن هستیم. البته رهبر انقلاب در همان زمان به دو امتیازی که نسبت به مردم صدر اسلام داشتیم نیز اشاره فرمودند: یکی اینکه تجربه آن زمان در پیش چشمان ماست و دیگر کثرت دلهای مومن و آگاه با ایمانهای جوشان.
استاد صالحین قشر دانشجویی در کشور در ادامه به نظارت مجلس خبرگان بر مسائل و اتفاقات کشور اشاره کرد و گفت: ما در موارد مختلف نسبت به رفتارهایی که در مجموعههای حاکمیتی رخ میدهد عکس العمل نشان میدهیم. مثلا نسبت به بعضی رفتارها و سخنان غیر مسئولانه جناب رئیس جمهور تذکر آیین نامهای داده ایم. از جمله سخنان غلط ایشان در مورد خبر نداشتن از گرانی بنزین یا مسئله عدم دسترسی چندین ساعته به وزیر ارتباطات برای کنترل وضعیت اینترنت که منجر به بروز خرابکاری و اغتشاشات و کشته شدن مردم بیگناه در روز اول شد. یا مطالبی که ایشان در مورد صلاحیتها گفتند. در جلساتی که با رئیس جمهور داریم این نکات به ایشان گوشزد میشود.