کد خبر:۸۲۶۹۶۷
سرهنگ مرادی خبر داد

پلمب باغ تالار متخلف در شمال شرق تهران

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت پایتخت، از پلمب یک واحد صنفی باغ تالارمتخلف در شمال شرق تهران خبر داد و گفت: این واحد صنفی به علت عدم رعایت مقررات پلمب شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ نادر مرادی در تشریح این خبر اظهار کرد: در راستای ارتقا امنیت اجتماعی، طرح بازدید و کنترل واحد‌های صنفی تالار و باغ تالار در شهر تهران توسط مأموران معاونت نظارت بر اماکن عمومی این پلیس و ادارات مربوط به اجرا گذاشته شده است.

وی اظهار داشت: در همین راستا مأموران اداره اماکن پایگاه یکم پلیس امنیت عمومی روز بیست و یکم بهمن ماه، از باغ تالاری در حوالی منطقه لواسان که مراسم‌های هنجار شکن با حضور تعدادی خانم و آقای جوان برگزار می‌کرد بازدید شد.

مرادی با اشاره به اینکه این واحد باغ تالار به علت عدم رعایت قوانین و مقررات مربوط و انجام رفتار‌های هنجارشکن، با هماهنگی مقام قضائی پلمب شد، گفت: تا کنون، ۴ تالار و باغ تالار متخلف پلمب و برای ۵ واحدصنفی متخلف دیگر نیز اخطاریه پلمب صادر شده است.

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت پایتخت به تداوم و تشدید اقدامات کنترلی و نظارتی پلیس تاکید کرد و گفت: شهروندان، در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی، موضوع را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار