آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۹۱۵۱
معاون آموزشی علوم پزشکی قم:

دانشجویان علوم پزشکی قم تا پنج شنبه هفته آینده تعطیل هستند

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قم از تعطیلی دانشجویان دانشکده‌های این دانشگاه تا روز پنج‌شنبه هشتم اسفندماه خبر داد و گفت: رزیدنت‌ها، اینترها و دانشجویان پرستاری ترم هفت و هشت تعطیل نخواهند بود.

دانشجویان علوم پزشکی قم تا پنج شنبه هفته آینده تعطیل هستند

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید حسن عادلی، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قم ضمن تقدیر از تلاش جامعه بهداشتی و درمانی استان قم در راستای جلوگیری از شیوع کرونا و خدمت‌رسانی به بیماران اظهار کرد: در هفته آینده تا روز پنج شنبه اسفندماه همه دانشجویان دانشکده‌ها تعطیل خواهند بود.

عادلی اضافه کرد: رزیدنت‌ها، اینتر‌ها و دانشجویان پرستاری ترم هفت و هشت بر اساس برنامه باید در مراکز آموزشی درمانی خود حضور داشته باشند و مراکز درمانی و بیمارستان‌ها نیز فعال باشند و وظایف خود را دنبال کنند.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: دانشکده‌ها تا روز پنج‌شنبه هشتم اسنفدماه تعطیل بوده و پنج شنبه هفته آینده در مورد ادامه تعطیلی‌ها تصمیمات لازم گرفته می‌شود
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار