کد خبر:۸۲۹۲۴۶
قانعی:

بهبود صنعت غذایی به وسیله روش‌ زیستی حلقه اتصال بخش خصوصی و دانشگاه است

دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی گفت: اجرای برنامه بهبود صنعت غذا به وسیله روش‌های زیستی حلقه اتصال میان بخش خصوصی تولید کننده محصولات غذایی و دانشگاه‌ها است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یکی از پروژه‌های مهم ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری که چند سالی است پیگیری می‌شود، بهبود صنعت غذایی کشور با استفاده از روش‌های زیستی است که این کار با کمک خود کارخانجات تولید محصولات غذایی اجرایی می‌شود.
 
روش‌های زیستی از جمله راه‌کار‌هایی است که می‌تواند کیفیت و کمیت غذای کشور را بهبود بخشد. روشی صنعتی که در دو حوزه مهم توده‌های زیستی و آنزیم‌ها می‌تواند به بهبود صنعت غذایی منجر شود.

مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به این‌که صنعت غذایی کشور یکی از صنایع حیاتی، حساس و مهم در کشور است، گفت: بهبود کیفیت این صنعت به معنای ارتقای امنیت روانی و جسمی مردم است به همین دلیل به دنبال ارتقای این صنعت با روش‌های زیستی هستیم.

توده‌های زیستی مانند پروبیوتیک‌ها و مخمر‌ها و آنزیم‌ها دو بخش کاربردی در صنعت غذا محسوب می‌شود. به همین دلیل ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری این دو بخش مهم را در قالب کارگروه ارتباط با صنایع غذایی و در چارچوب اتصال کارخانجات تولید محصولات غذایی و دانشگاه‌های مرتبط پیگیری می‌کند.

«ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تلاش می‌کند با اجرای برنامه بهبود صنعت غذا به وسیله روش‌های زیستی حلقه اتصالی باشد میان بخش خصوصی تولید کننده محصولات غذایی و دانشگاه‌ها تا از این طریق همه کارخانجات تولید صنعت غذا در بخش تولید، پسماند و بسته‌بندی را به این زنجیره وارد کند.»

قانعی با بیان این نکته، گفت: مطالعه و بررسی صنعت و کارخانجات غذایی کشور را هم به صورت جدی دنبال می‌کنیم تا بتوانیم با نگاهی دقیق راه‌کار‌های توسعه این صنعت را بیابیم.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار