۱۹ نفر در خوزستان به کرونا مبتلا شدند / ۴ نفر فوتی!
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۱۳۸۳
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز:

۱۹ نفر در خوزستان به کرونا مبتلا شدند / ۴ نفر فوتی!

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: تا ساعت ۲۳ روز گذشته، ۱۰ اسفندماه تست کروناویروس ۱۹ بیمار در خوزستان مثبت اعلام شده و ۴ نفر از آنان فوت کردند.

۱۹ نفر در خوزستان به کرونا مبتلا شدند / ۴ نفر فوتی!

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فرهاد ابول‌نژادیان، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در خصوص آخرین آمار مبتلایان به کرونا در خوزستان گفت: تا روز گذشته، ۱۰ اسفندماه۹۸ مجموعا در کل استان خوزستان، تا ساعت۲۳، تست کروناویروس ۱۹ بیمار مثبت اعلام شده که متاسفانه ۴ نفر از آنان فوت کردند.

ابول‌نژادیان اضافه کرد: حال عمومی تعدادی از افراد مبتلا رو به بهبود است و تا چند روز آینده مرخص خواهند شد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ادامه داد: ۷۵ درصد مبتلایان استان خوزستان، دارای بیماری زمینه‌ای بوده اند.

وی به شهروندان خوزستانی توصیه کرد: از هموطنان درخواست می‌شود با رعایت بهداشت فردی و اصول خود مراقبتی؛ از ابتلای احتمالی به این بیماری پیشگیری کنند.
پربازدیدترین آخرین اخبار