رئیس اتاق بازرگانی تهران گفت: به دنبال آن هستیم که ماسک و مواد ضدعفونی کننده را به صورت هدیه از چند کشور دریافت کنیم و رایگان در اختیار مراکز بهداشتی قرار دهیم.
مسعود خوانساری؛ رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران در گفتگو با خبرنکار اقتصادی خبرگزاری دانشجو در رابطه با واردات اقلام بهداشتی از جمله ماسک، مواد ضدعفونی کننده و لباسهای مخصوص پزشکان بخشهای عفونی بیان کرد: در روزهای اخیر که به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور نیاز مردم به امکانات بهداشتی برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری زیاد شده است برای تامین بازار و رفع نیاز مردم رایزنیهای خوبی با چندین کشور اروپایی و آسیایی انجام دادیم و منتظر نتیجهی آن هستیم.
خوانساری ادامه داد: تجار و بازرگانان بخش خصوصی و شرکتهای واردکنندهی دارویی جلسات متعددی با مقامات دولتی انجام دادند و خوشبختانه هیچ مانعی برای واردات اقلام بهداشتی بویژه ماسک وجود ندارد و هماهنگی بین بخش خصوصی و دولت کاملا برقرار است، اما به دلیل نیاز همهی کشورهای جهان به این اقلام خرید و واردات آن بسیار مشکل شده است.
رئیس اتاق بازرگانی تهران افزود: به دنبال آن هستیم که ماسک و مواد ضدعفونی کننده را به صورت هدیه از چند کشور دریافت کنیم و رایگان در اختیار مراکز بهداشتی و درمانی و مردم قرار دهیم.
خوانساری ادامه داد: ما در سالهای گذشته علاوه بر این که مشکلی در تامین ماسک و مواد صدعفونی کننده نداشتیم بلکه یکی از صادرکنندگان این محصولات بین چند کشور دنیا بودیم، اما با شیوع کرونا در کشور تقاضا به شدت بالا رفت و کمبود بوجود آمد.
عضو اتاق بازرگانی ایران با اشاره به چندین برابر شدن تولید اقلام بهداشتی در کشور اضافه کرد: ما در اتاق بازرگانی تمام تلاش خود را با همراهی مجموعهی وزارت صنعت انجام میدهیم تا کمبود امکانات بهداشتی ازجمله ماسک را با خرید یا دریافت کمک از سایر کشورها در غالب هدایا جبران کنیم.
خوانساری با بیان اینکه عده ای سودجو همیشه منتظرند تا از آب گل آلود ماهی بگیرند ادامه داد: هیچ چیزی مهمتر و بالاتر از سلامتی جامعه و مردم نیست بنابراین در بحران بوجود آمده ی ناشی از اپیدمی کرونا تا ریشه کن شدن ویروس کرونا به سهم خود در کنار هم وطنان و همینطور جامعهی پزشکی و خادمان سلامت که در خط مقدم مبارزه با کرونا شبانه روز تلاش میکنند خواهیم بود.
رئیس اتاق بازرگانی تهران در پایان با بیان اینکه کرونا در ایران هم مانند همه ی کشورهای درگیر بر کسب و کارهای اصناف و تجار و تولیدکنندگان تاثیر منفی گذاشته و به حمایت جدی دولت نیاز است گفت: با جلساتی که با مجموعههای اقتصادی دولت برگزار میکنیم موضوع حمایت از کسب و کارها بویژه بنگاههای کوچک و متوسط و مشاغل خدماتی را که بیش از سایر بخشها دچار رکود شده اند دنبال میکنیم و امیدواریم دولت با تدابیر ویژه و با ابزارهایی که در دست دارد از فشار وارد شده به فعالان اقتصادی و کسبهی بازار و بازرگانان بکاهد و این بحران اقتصادی را پشت سر بگذاریم.