کد خبر:۸۳۸۰۵۵

استاندار تهران:پلیس مکلف به جمع آوری معتادان متجاهر شد

محسنی بند پی گفت: هر جا که معتاد متجاهر باشد، نیروی انتظامی باید نسبت به جمع آوری آن‌ها اقدام کند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران با تاکید بر ضرورت پذیرش معتادان متجاهر در گرمخانه‌ها و مراکز نگهداری گفت: هر جا که معتاد متجاهر باشد، نیروی انتظامی باید نسبت به جمع آوری آن‌ها اقدام کند.

استاندار تهران گفت: این تصمیم گیری با تصمیم کمیته درمان مقابله با موادمخدر که مسئولیت آن بر عهده معاونت درمان وزارت بهداشت است و یک ماه قبل مصوبه‌ای داشتند که پذیرش جدید نداشته باشیم، مغایرت دارد و این موضوع امروز بعد از ظهر در کمیته درمان مصوب می‌شود.

او افزود: پیشنهاد ستاد مبارزه با کرونای استان تهران و وزارت کشور این است که پذیرش معتادان متجاهر در مراکز درمانی را داشته باشیم.

محسنی بندپی خاطرنشان کرد: کمیته مقابله با موادمخدر هم اعلام کرده، چون آسیب زایی این افراد بالاست، لذا باید از سطح خیابان‌ها جمع‌آوری شوند.

او افزود: شهرداری هم مکلف شده تا فردا ۲ هزار نفر ظرفیت پذیرش ایجاد کند و کسانی هم که پذیرش می‌شوند، حتما باید پروتکل‌های بهداشتی را داشته باشند.

استاندار تهران تصریح کرد: افرادی که از سطح خیابان‌ها جمع آوری می‌شوند، پیش از انتقال به مراکز نگهداری ابتدا آزمایش کرونا می‌دهند و اگر نتیجه آزمایش آن‌ها منفی باشد، به سوله‌ها منتقل می‌شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار