کد خبر:۸۳۸۵۲۴

مشاهده و تصویر برداری از سه قلاده پلنگ و گربه پالاس در فیروزکوه

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان فیروزکوه، از مشاهده و تصویر برداری سه قلاده پلنگ و یک قلاده گربه پالاس در مناطق تحت مدیریت این شهرستان خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران، فرشاد فیروزنیا با اعلام این خبر گفت:ماموران اجرایی این اداره حین گشت و کنترل مناطق طبیعی، موفق به مشاهده وتصویر برداری از یک قلاده پلنگ ماده و دو توله پلنگ احتمالا نابالغ در فواصلی نزدیک به هم شدند.

وی با اشاره به اینکه وجود این گونه در این منطقه نشانگر مناسب بودن زیستگاه برای حیات این گونه‌ی با ارزش است، افزود: با توجه به اهمیت حفظ تنوع زیستی شهرستان فیروزکوه بویژه پلنگ ایرانی و خرس قهوه‌ای، تشکیل کارگروه حفاظت از این گونه‌ها یکی از کار‌های ضرورری بوده که جزء برنامه‌های پیش بینی شده و قابل اجرا در سال جاری است.

فیروزنیا در ادامه به مشاهده و تصویر برداری از یک قلاده گربه پالاس وحشی نیز توسط محیط بانان اثر طبیعی ملی تنگه واشی در حین گشت و کنترل منطقه اشاره داشت و گفت: گربه پالاس از نایاب‌ترین گربه‌های وحشی ایران و جهان به شمار می‌آید و این گونه از حیوانات شب فعال، بسیار هوشیار بوده و مشاهده آن بسیار دشوار است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار