آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۰۰۵۴
حق دوست در گفتگو با دانشجو:

جهادگران دانشجو آماده کمک به مردم سیل‌زده داورزن هستند

مسئول عملیات جهادی بسیج دانشجویی خراسان رضوی با اشاره به وقوع سیل در روستای بهانگر داورزن، از آمادگی گروه‌های جهادی برای حضور در این منطقه خبر داد.

مسعود حق دوست، مسئول عملیات جهادی بسیج دانشجویی خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص به سیل در روستای بهانگر داورزن اشاره کرد و گفت: گروه‌های جهادی سبزوار امادگی دارند در صورت نیاز به کمک به مردم این روستا وارد عمل شوند.

حق دوست بیان کرد: در حال حاضر گروه‌های جهادی از سوی ناحیه مقاومت بسیج داورزن در منطقه حضور دارند، با این حال اگر علاوه بر این نیروها، حضور جهادگران دانشجو هم نیاز باشد، آمادگی کمک به مردم سیل زده را داریم.

گفتنی است؛ در سیلی که بر اثر بارش شدید باران در شب گذشته در این روستا رخ داد، بخشی از منازل مردم زیر آب رفته و دو واحد مرغداری نیز به صورت صددرصد تخریب شده و مزارع و باغات این روستا نیز آسیب بسیاری دیده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار