شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری کرمانشاه برای مقابله با کرونا محصولاتی تولید کردند + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۴۱۰۹
در بخش‌های مختلف؛

شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری کرمانشاه برای مقابله با کرونا محصولاتی تولید کردند + فیلم

۵ شرکت دانش‌بنیان و فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه به منظور مقابله با ویروس کرونا اقدام به تولید محصولاتی در بخش‌های مختلف کردند.

شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری کرمانشاه برای مقابله با کرونا محصولاتی تولید کردند + فیلم

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، از ابتدای شیوع کرونا در کشور تا به الان، ۵ شرکت دانش‌بنیان و فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه در زمینه پیشگیری و مقابله با این ویروس فعالیت داشتند.

در قالب این شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، برای بسیاری از دانشجویان و فناوران استان کرمانشاه اشتغالزایی شده است.

در قالب این طرح، شرکت پارس نانو ریس این پارک اقدام به تولید دستگاه الکتروریسی فعال در حوزه کرونا کرده و از این محل برای ۱۰ نفر اشتغالزایی کرده است.
 
بیشتر بخوانید:

شرکت ساینا سلامت پارک علم و فناوری استان کرمانشاه نیز اقدام به تولید شوینده‌های جدید فعال در حوزه کرونا کرده است و از این طریق برای ۱۴ نفر اشتغالزایی کرده است.

همچنین، شرکت ابزار سازان درمانگر پارک علم و فناوری استان کرمانشاه در زمینه تولید تجهیزات پزشکی برای مبارزه با کرونا فعالیت دارند و از این محل برای ۳۵۰ نفر از دانشجویان و جوانان کرمانشاهی اشتغالزایی داشته است.

استودیو بازی و انیمیشن گلاتک نیز در زمینه تولید انیمیشن‌های آموزشی در حوزه مبارزه با کرونا فعالیت داشته و ۲۰ نفر اشتغالزایی داشته است.

علاوه بر آن، استودیو مجازی آموزشی مدرسه هوشمند پارک علم و فناوری استان کرمانشاه در زمینه تولید محتوای آموزشی در فضای مجازی فعالیت دارند و توانسته برای ۱۵ نفر اشتغالزایی کند.
 
کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار